ByGhost

Uzman
Hocaları bu mouseler sıfır kutuları açılmamış arkadaşımdan alacağım. Alırsam ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Bayağı uyguna satıyor Logitech G502 1650 TL Basilisk V3 1620 TL.

Bu mouse beni bitirdi hocam ya bir haftadır bakıyorum çok teşekkürler her mouse konumda varsınız

Basilisk V3 garantisi devam ediyor kutusu hiç açılmamış elden alacağım aldıktan sonra dikkat etmem gereken bir şey var mı.

Ve son olarak Basilisk v3'ün sıfır fiyatı ne kadar ben baktım hocalarim ama çok ürün var ve hepsi farklı fiyat bu fiyata değer mi sizce.

Hocaları bu mouseler sıfır kutuları açılmamış arkadaşımdan alacağım. Alırsam ikisinden hangisini tercih etmeliyim? Bayağı uyguna satıyor Logitech G502 1650 TL Basilisk V3 1620 TL.
1. Tasarım ve Ergonomi:
- Logitech G502 Hero: Daha kilolu, elinize tam oturan bir tasarıma sahip. Palm grip kullananlar için ideal.
- Razer Basilisk V3: Daha ince ve hafif, daha fazla el pozisyonu ile rahatça kullanılabilir.

2. Düğmeler ve Özelleştirme:
- G502 Hero: 11 programlanabilir tuş. MMO ve MOBA oyuncuları için ideal.
- Basilisk V3: 11 programlanabilir tuş ve ekstra kaydırma tekerleği. Farklı kullanım senaryoları için esnek.

3. Sensör ve Performans:
- G502 Hero: 25.600 DPI sensör, yüksek hassasiyet ve performans.
- Basilisk V3: 26.000 DPI sensör, çok hızlı yanıt süreleri.

4. Yazılım ve Özelleştirme Seçenekleri:
- Logitech G Hub: Kolay kullanım, programlama ve makro oluşturma.
- Razer Synapse: Gelişmiş özelleştirme seçenekleri, LED ayarları.

5. Pil Süresi:
- G502 Hero: Kablosuz versiyonu da mevcut, ağırlığını artırabilir.
- Basilisk V3: Genellikle daha uzun pil süresi.

6. Fiyat ve Değer:
- İki mouse'un fiyatları çok yakın. Burada bireysel ihtiyaçlarınız ve tercihler önemli.

Sonuç:
  • Eğer eliniz büyükse ve ağırlığı umursamıyorsanız, Logitech G502 Hero iyi bir tercih.
  • Daha hafif ve esnek bir yapı arıyorsanız, Razer Basilisk V3 önerilir.

Kapanış: Kişisel rahatlık ve kullanacağınız oyun türü, karar vermenin en önemli noktalarıdır. Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu düşünerek karar verin.

1. Tasarım ve Ergonomi:
- Logitech G502 Hero: Daha kilolu, elinize tam oturan bir tasarıma sahip. Palm grip kullananlar için ideal.
- Razer Basilisk V3: Daha ince ve hafif, daha fazla el pozisyonu ile rahatça kullanılabilir.

2. Düğmeler ve Özelleştirme:
- G502 Hero: 11 programlanabilir tuş. MMO ve MOBA oyuncuları için ideal.
- Basilisk V3: 11 programlanabilir tuş ve ekstra kaydırma tekerleği. Farklı kullanım senaryoları için esnek.

3. Sensör ve Performans:
- G502 Hero: 25.600 DPI sensör, yüksek hassasiyet ve performans.
- Basilisk V3: 26.000 DPI sensör, çok hızlı yanıt süreleri.

4. Yazılım ve Özelleştirme Seçenekleri:
- Logitech G Hub: Kolay kullanım, programlama ve makro oluşturma.
- Razer Synapse: Gelişmiş özelleştirme seçenekleri, LED ayarları.

5. Pil Süresi:
- G502 Hero: Kablosuz versiyonu da mevcut, ağırlığını artırabilir.
- Basilisk V3: Genellikle daha uzun pil süresi.

6. Fiyat ve Değer:
- İki mouse'un fiyatları çok yakın. Burada bireysel ihtiyaçlarınız ve tercihler önemli.

Sonuç:
  • Eğer eliniz büyükse ve ağırlığı umursamıyorsanız, Logitech G502 Hero iyi bir tercih.
  • Daha hafif ve esnek bir yapı arıyorsanız, Razer Basilisk V3 önerilir.

Kapanış: Kişisel rahatlık ve kullanacağınız oyun türü, karar vermenin en önemli noktalarıdır. Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu düşünerek karar verin.
Detaylar güzel ama hala karar verebilmiş değilim G502 kullanıyorum üst tekerleğine basma kalitesi azaldı oyun oynarken ping atmayı o tuş ile yaptığım için başka bir tuşa atamam beni inanılmaz zorluyor. Razer Basilisk V3 beğendim fakat dediğim gibi kararsızlık devam ediyor. 502'nin ağırlık takma özelliği çok iyi V3 çok mu kuş gibi olur diye düşünüyorum.