Razer BlackShark V2 için kulaklık ped önerisi

Hocam öncelikli iyi günler iyi forumlar. Akıllı bir ped incelemesi yapmışsınız bu pedlerin soğuk tutma özelliği ve hafızalı olması(eski şekline geri dönüşmesi) artı bir özellik yan taraflarının deri olması ses geçirgenliğini azaltarak içten dışa ve dıştan içe ses geçişlerini kısıtlayacaktır. Kendi deneyimlerimden bahsetmek isterim. Jelli padlere sahip kulaklık deneyimim oldu ancak yazın size rahatlık sağlarken diğer zamanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ve uzun süreli kullanımda aşırı rahatsız edici bir soğukluk beni karşılıyordu kulak çevrem buza dönüyordu(yaşamadım ama hastalığa bile yol açabileceğini düşünmekteyim). Kışın çok terlemezken deri padlar fena olmuyor hem yalıtımı olsun, rahatlığı olsun gayet memnun edici. Ancak ben sünger padlerden sonra 4 mevsim kullanmaya başladım aktif olarak Logitech G Pro kullanmaktayım içinden sünger padleri çıktı ve çok memnunum soyulma derdi tamamen ortadan kalkıyor. Tavsiyem ise Ortalama bir sünger pad işini görecektir, çok ucuz olanların yorumlarında tiftiklenip kaşındırdığını söyleyenler görmüştüm ama çok nadir bir olay deneyimlerime göre.

Örnek 2 ürün bırakıyorum boyut ve şekil bakımından uyumlu olduğunu gözlemlediğim 2 ürün bırakıyorum.

1. Önerim
2. Önerim

Dediğim gibi bunlar örnektir tavsiylerimi ve deneyimlerimi dikkate almak istersen yaygın bir üründür rahatlıkla bulabilirisin.

İyi Sosyaller hocam size de fikrim şu yönde

Hem deri hem de kumaş pedleri denedim ve açıkçası fikrim kumaş olur yalıtımı az olsa da rahatlığı daha iyi oluyor terletmiyor alırsam kumaş alırım yine normal pedlere de baktım ama ben ucuzunu bulamadım açıkçası siz bulursanız atar mısınız (attıklarınızın uyuyup uymadığından emin olmadığım için alamam iadesi kolay olmuyor) ben 400 buldum en ucuz onunda kalitesini bilmiyorum attığımı alsam ömru ne kadar olur? Burada kış sert geçmiyor yaz daha fazla oluyor evde sıcak oluyor sorun olacağını düşünmüyorum sizin fikriniz nedir?

Hocam öncelikle teşekkürler,

Attıklarımın internette ürünlerdeki marka modellerle uyumlu olduğu söyleniyor ona dayanarak linkleri bıraktım tavsiyem kulaklık modelinizle uyumlu kulaklık modellerini belirlemek ve filtreyi genişletmek tek model filtreyi çok daraltıyor. İyi bir ürüne verilen para(normalinin üstündeki fiyatlardan bahsetmiyorum ideal fiyatlar) bence her zaman kardır. kulaklık rahatlığı çok önemli çok uzun süre ekipmanlarla vakit geçiren insanlarız sağlık için rahatlık ve ürün çok önemli. Bende yeni kulaklık alımımda içinde varsa anında süngeri takarım içinden çıkmıyorsa tedarik sağlarım ağzının tadını biliyorsun Tavsiylereim bu kadar hocam. Umarım istediğin şekilde ilerler işlemler.

Arena bilgisayara mail attım fiyatını ve temin ede biliyor muyum soracağım sonuçlarını yazacağım. Temin edemezsem o attığım pedi alabilirim belki.

Ayrıca uyumlu kulaklık ped GPT sorduğum zaman şu modelleri buldu. Baktığım zaman uyumlu gibi gözüküyorlar.
HyperX Cloud II
SteelSeries Arctis 7
Logitech G PRO X

Arena bilgsiyardan cevap geldi ilk başta 5 6 saat içerisinde cevap verdiler seri no istediler attım 1 gün sonra cevap geldi elinde stokları yokmuş ara sıra e postayı cevaplayarak stok sorabilirsiniz dendi, bir de Razer yazacağım stoklarının olmadığını ve ihtiyacım olduğu belki getirtirler

Son düzenleme:
A
Sonuç nedir hocam, ben de ped değiştirmek istiyorumda orijinalini alabildiniz mi?

A

Sonuç nedir hocam, ben de ped değiştirmek istiyorumda orijinalini alabildiniz mi?

Orinal bulamadım hocam Amazon'dan Yuhtech Razer BlackShark V2 Pro için vardı onu aldım tam oturmadı bende silikon ile yapıştırdım eskisinden kaliteli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…