Razer Blackshark V2 kulaklıkta Spotify'ın sesini kısabilen var mı?

xrs 1

Uzman
Yer
Konoha
Son güncellemeyle geldi, düzelecektir eminim fakat herkes yaşıyor mu emin olmak istiyorum. Razer kulaklık kullanıp Spotify'da şarkı dinlerken ses seviyesini ayarlayabiliyor musunuz?

Bu arada kısamıyorsanız ve çözüm arıyorsanız işaretlediğim seçeneğe tıklayın fakat THX kullanamıyorsunuz ve Synapse ayarlarınız geçersiz oluyor böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginçmiş ama az önce güncellemeyi yaptım ve gerçekten de Spotify üzerinden ses düzeyinde değişiklik yapılamıyor. Windows'tan ve kulaklıktan ayarlanabiliyor ses düzeyi ama tabii. Discord'da da bir sorun vardı bu arada, ekran paylaşımı yaparken yine bu ses geliştirmelerini kapatmazsanız, sizi izleyenlere böyle bir kibrit sesi gibi bir ses gidiyor sürekli. Az önceki güncellemeyle düzeldi mi veya siz de denk geldiniz mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
İfadeler: xrs
Evet evet yaşadım, arkadaş alıp almama durumunda kararsızdı o yüzden böyle bir mesajda yolladım.

Arkadaş almak istiyor fakat ekran paylaştığında pıtpıt sesi vs soğutuyor onu. Ekran paylaştığımda sesi veremiyorum o yüzden, yine aynı şekilde dediğiniz gibi ses geliştirmelerini kapatmak gerekiyor.

Bu arada Spotify'ı tarayıcıdan açınca ses ayarlanıyor, eğer ilgileniyorsanız aklınızda bulunsun.

Birçok şey bozulmuş gibi sanki son güncelleme ile. Synapse'ta spatial audio seçmek sesi değiştirmiyor, zaten kapatıp açınca görüyorum ki tekrar stereo olmuş kendiliğinden. Equalizer kısmında aşağı yukarı sürüklüyorum, tepki yok. Calibration sekmesinde sesler yanlış yerden geliyor falan. Ayrıca sol kulaklıktan daha az ses geliyordu, dengeyi bir kontrol edeyim dedim, azalmış kendi kendine. Huzursuz oldum şimdi.

Son düzenleme:
Koskoca Razer'in bu konularda saçmalamasını aklım almıyor. SS'de de Win11'de problemler yaşanıyordu düzelttiler fakat Razer aylardır Discord sorununu düzeltemedi, yetmezmiş gibi batırmaya devam ediyor. Üzücü. Razer'in yazılım ekibini değişmesi şart gibi artık.

Merhaba. Sorun hala devam ediyor? Bir çözümü var mıdır?

Çözüm, imkân varsa kulaklığı değiştirmek. Razer'ın aylarca yaşattığı türlü yazılım sorunlarından bıkıp Lightspeed aldım, keyfime bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…