Merhabalar. Kulaklığım, herhangi bir darbe almamasına rağmen menteşe kısmından aniden kırıldı. Yaptığım araştırmalar sonucunda bunun BlackShark V2 Pro (2023) modelinde yaygın görülen kronik bir tasarım kusuru olduğunu fark ettim. Yetkili servis Bilkom ile iletişime geçtiğimde, sorunun kullanıcı hatası olduğunu iddia ettiler; ancak buna rağmen ürünü belirli bir para karşılığında değiştirebileceklerini söylediler ve ben bunun üzerinde biraz araştırma yaptım ve şikayetvar sitesi üzerinden bir kullanıcı yorumundan 11.000TL gibi bir fiyata yeni ürün sağlıyorlarmış, gerçekten komedi. Ürünün güncel fiyatına yakın olan bu teklif(hiçte öyle değil :D), sorunun kronik olduğunu ve garanti kapsamında çözülmesi gerektiğini görmezden gelmektedir. Bilkom, Razer Global ile görüşmem durumunda yardımcı olunabileceğini ifade etti. Ürünü tamamen standartlar dahilinde kullanmama rağmen karşılaştığım bu tutumu doğru bulmuyorum. Razer Global ile iletişime geçeceğim; eğer oradan çözüm odaklı bir sonuç alamazsam, yasal haklarımı Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla arayacağım.

Bunlar dışında başka çözüm odaklı bir yol var mıdır? Yazıcı ile menteşe bastıklarını gördüm belki onlardan alırım.

Dosya Ekleri

• 932f52f5-3a85-40f2-a3c3-46d575110435.webp
    932f52f5-3a85-40f2-a3c3-46d575110435.webp
    518,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme: