Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karakurt5877

Başarılı
Razer BlackShark V2 Pro (2023)'ya sahibim. Bu sorun sadece sağ taraftda oluyor. Kulaklığı ayarlarken gıcırtı sesi geliyor. Yukarı aşağı veya sağ sol yapınca bildiğiniz gıcırtı sesi geliyor ama sol tarafta böyle bir şey yok. Kulaklığı aşırı bir şekilde kullanmıyorum. Oyunlarda, şarkı dinlerken ve arkadaşlarla konuşurken kullanıyorum. Onun dışında bilgisayarın kendi hoparlörünü kullanıyorum. Herhangi bir fiziksel darbe de olmadı. Sorunu 3 gün önce kulaklığı kafamın boyutuna göre ayarlamaya çalışırken fark ettim. Yani kısaca kulaklığı kafa yapısına göre ayarlamaya çalışınca gıcırtı sesi çıkıyor. Videoda da sesi belli oluyor zaten.

Çözüm
Hocam ürünü tekrar garantiye yolladım. Ürünün yenisi ile değişme kararı geldi. Yeni ürün kargoya verilecekmiş.
Razer BlackShark V2 Pro (2023)'ya sahibim. Bu sorun sadece sağ taraftda oluyor. Kulaklığı ayarlarken gıcırtı sesi geliyor. Yukarı aşağı veya sağ sol yapınca bildiğiniz gıcırtı sesi geliyor ama sol tarafta böyle bir şey yok. Kulaklığı aşırı bir şekilde kullanmıyorum. Oyunlarda, şarkı dinlerken ve arkadaşlarla konuşurken kullanıyorum. Onun dışında bilgisayarın kendi hoparlörünü kullanıyorum. Herhangi bir fiziksel darbe de olmadı. Sorunu 3 gün önce kulaklığı kafamın boyutuna göre ayarlamaya çalışırken fark ettim. Yani kısaca kulaklığı kafa yapısına göre ayarlamaya çalışınca gıcırtı sesi çıkıyor. Videoda da sesi belli oluyor zaten.

Gıcırtı sesi plastikten kaynaklanıyor olabilir aynı modelin bi önceki versiyonu var. Keşke 2023 versiyonun alsaymışım orası ayrı mikrofonu daha iyiydi çünlü. Servise gönderirseniz hallederler bu sorunu. Onun dışında çıkan sürtme sesi vb. normal bende de oluyor.

Gıcırtı sesi plastikten kaynaklanıyor olabilir aynı modelin bir önceki versiyonu var. Keşke 2023 versiyonun alsaymışım orası ayrı mikrofonu daha iyiydi çünlü. Servise gönderirseniz hallederler bu sorunu. Onun dışında çıkan sürtme sesi vb. normal bende de oluyor.

Garanti kapsamına girer yani değil mi?

Bugün garantiye yolladım. Gelişmeleri bildiririm. Umarım servis üzmez beni.

Ürün bugün elime ulaştı. Ürün değişmemiş veya onarılmamış. Konu hakkında mail veya SMS de gelmedi.

Son düzenleme:
Nereden hangi satıcıdan aldınız? Gereken karar gelmiş.

Vatan'dan satın almıştım. Ama yetkili servis Bilkom. Biraz uğraştırdı ama değdi. Bu da gelen mail ;
1712162073990.webp