Becker

Uzman
Arkadaşlar selam, yeni bir kulaklık alacağım bu ikisi arasında kaldım. Açıkçası Razer'ın görünüşü vs. çok hoşuma gitti ama kronik sorunları olduğu söyleniyor doğru mudur bilemedim. Logitech'e baktığımda ise o paraya değmez dendiğini gördüm. Sizin tavsiyeniz nelerdir? Çok uzun süre SteelSeries kullandığım için tekrar SteelSeries almak istemiyorum. HyperX'in de görüntüsü hoşuma gitmiyor o yüzden bu ikisi arasında kaldım.

Logitech' G PRO X2'yi aktif kullanıyorum evet 9-10 bin bandı bir kulaklık değil, rahat, pil süresi gayet yeterli, uygulaması kullanışlı, ekolayzır imkanı güzel fakat blue Mic olarak kullanacağınızda, iletişim kuracağınız platformlarda sürekli blue ekolayzırı ve diğer platformların sürücüleri çakışıyor, Discord, TeamSpeak, Steam Chat veya oyun içi.

Uygulama içerisinden hazır ayarlar indirerek size uygun olanı deneyebilirsiniz, çünkü YouTube'dan izleyerek mikrofon ve ses kalitesi iyiymiş diyebileceğiniz bir olayı yok her sürücüde farklı ses iletimi mevcut, Windows ses kaydedicis farklı, WhatsApp sesli mesajda farklı, yukarıda bahsettiğim yerlerde farklı.

Logitech' G PRO X2'yi aktif kullanıyorum evet 9-10 bin bandı bir kulaklık değil, rahat, pil süresi gayet yeterli, uygulaması kullanışlı, ekolayzır imkanı güzel fakat blue Mic olarak kullanacağınızda, iletişim kuracağınız platformlarda sürekli blue ekolayzırı ve diğer platformların sürücüleri çakışıyor, Discord, TeamSpeak, Steam Chat veya oyun içi.

Uygulama içerisinden hazır ayarlar indirerek size uygun olanı deneyebilirsiniz, çünkü YouTube'dan izleyerek mikrofon ve ses kalitesi iyiymiş diyebileceğiniz bir olayı yok her sürücüde farklı ses iletimi mevcut, Windows ses kaydedicis farklı, WhatsApp sesli mesajda farklı, yukarıda bahsettiğim yerlerde farklı.
Harici mikrofonum var, mikrofon önemli değil benim için. Seslerin çok tok geldiğini söyleyen ve bu yüzden iade eden birkaç kişi gördüm. Öyle mi gerçekten?

Dediğim gibi ekolayzır ayarına izin verebilen bir kulaklık uygulamasından, 5 bant ekolayzır var, düzgün ayarlayamamış olabilirler, yada ne beklediklerini bilmiyorum, öyle tok gelme gibi bir sorun yok ben Müzik ve Oyun olarak çok memnunum.

Eksi özellikleri diyebileceğim ekolayzır bilmeyenler için Blue Mikrofonu kullanmak çok zor,
Fiyatı 9-10 bandı asla olmamalı,
Bütün tuş yerleşimi Sol tarafda sessize almak isterken kapatıp yada bluetooth tuşuna basarak mod değişebiliyor

Onun dışında Ses performansı olarak lafım yok