Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rLc

Uzman
Birkaç gündür Synapse üzerinden hiçbir ayarı yapamıyorum ve ses düzeyi de azaldı hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum fakat bir de kulaklıkta dip ses gibi bir ses vardı o da gitti anlamadığım bir şekilde. Benzer bir durum yaşayan ya da çözümünü bilen var mı? S (Razer supporta yazıyorum illa seri numarası istiyorlar ve ben kutusunu da attım üstündeki etiketi de söküldü.) Synapse 3'ü sildim kullanmayı denedim olmadı 4'ü yükledim denedim olmadı kulaklığı sıfırladım olmadı fakat BT üzerinden telefona bağlanınca ses düzeyi daha yüksek.

Çözüm
Bu yöntemi bir dener misin hocam?:

Hocam Windows 10'da iken ben de hiçbir sorun yaşamıyordum, ne Synapse 3 ile ne de Synapse 4 ile. Windows 11'e geçtiğimde ekolayzer ve diğer ayarların hiçbiri çalışmıyordu, bu sorunu da Windows'un bölge ayarını İngilizce (Birleşik Krallık) yaparak ve bu şekilde Synapse'i tekrar kurarak düzelttim, bütün ayarlar sıkıntısız şekilde çalışıyor, evet böyle bir yöntem uygulamak tamamen saçmalık, koskoca Razer'ın böyle bir sorunu düzeltmemesi ayrı bir mesele. Ancak bu şekilde çözülüyor, programı kurduktan sonra tekrardan bölgenizi Türkçe yapabilirsiniz:

Eki Görüntüle 134140
Bu yöntemi bir dener misin hocam?:

Hocam Windows 10'da iken ben de hiçbir sorun yaşamıyordum, ne Synapse 3 ile ne de Synapse 4 ile. Windows 11'e geçtiğimde ekolayzer ve diğer ayarların hiçbiri çalışmıyordu, bu sorunu da Windows'un bölge ayarını İngilizce (Birleşik Krallık) yaparak ve bu şekilde Synapse'i tekrar kurarak düzelttim, bütün ayarlar sıkıntısız şekilde çalışıyor, evet böyle bir yöntem uygulamak tamamen saçmalık, koskoca Razer'ın böyle bir sorunu düzeltmemesi ayrı bir mesele. Ancak bu şekilde çözülüyor, programı kurduktan sonra tekrardan bölgenizi Türkçe yapabilirsiniz:

Eki Görüntüle 134140

Çözüm
Hocam denedim başta olmadı tekrar sil kur falan bir şeyler yaptım sonra Razer ufak bir şey indirdi ve düzeldi. Tam bir saçmalık, Razer supporta da bildirdim, umarım düzeltirler. Sağ olun bu arada, imkansızdı bunu çözmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denedim başta olmadı tekrar sil kur falan bir şeyler yaptım sonra Razer ufak bir şey indirdi ve düzeldi. Tam bir saçmalık, Razer supporta da bildirdim, umarım düzeltirler. Sağ olun bu arada, imkansızdı bunu çözmem.

Rica ederim, çözülmesine sevindim. Bana da "Yakında güncelleme ile düzelteceğiz." diye mail attılar ama pek sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, çözülmesine sevindim. Bana da "Yakında güncelleme ile düzelteceğiz." diye mail attılar ama pek sanmıyorum.
Hocam dünden beri sağ kulaktan cızırtı geliyor test ettim 250-400 küsür Hz aralığında yapıyor bunu.Synapse ta ayar kurcalarken sound normalization u kapayınca düzelmişti şimdi tekrar yapıyor.Sizde de böyle bir durum var mı ?