Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
Yukarıda belirttiğim gibi uygulama kullanmama gerek var mı?
Onun yazılımı berbat hiç kullanma daha iyi zaten. Yine ses kasıyorsun onda bir sıkıntı yok yani.
Alparow
Uzman
Onun yazılımı berbat hiç kullanma daha iyi zaten. Yine ses kasıyorsun onda bir sıkıntı yok yani.
Hocam yani uygulamayı kullanmadan 7.1 gibi sağdan soldan çaprazdan ses gelir mi?
kubatotuzsubat111
Uzman
Hocam yani uygulamayı kullanmadan 7.1 gibi sağdan soldan çaprazdan ses gelir mi?
Gelir hocam bunların 7.1 dedikleri hikaye zaten orijinal halleriyle çok daha iyi ses kasıyorsun.
gerçek 7.1 kulaklıklar var ama eski oluyorlar genelde anca onlarda farkı görürsün.Gelir hocam bunların 7.1 dedikleri hikaye zaten orijinal halleriyle çok daha iyi ses kasıyorsun.
Alparow
Uzman
Gelir hocam bunların 7.1 dedikleri hikaye zaten orijinal halleriyle çok daha iyi ses kasıyorsun.
Gerçek 7.1 kulaklıklar var ama eski oluyorlar genelde anca onlarda farkı görürsün.
Hocam o zaman Razer BlackShark V2 alıyorum.
kubatotuzsubat111
Uzman
Alabilirsin hocam kedim kablosunu kemirmeseydi bende kullanıyor olacaktım. Uygulamasını kullandığım için biliyorum sesin kalitesini ciddi şekilde kötüleştiriyor ama orijinal hali çok güzel öneririm.
Alparow
Uzman
Alabilirsin hocam kedim kablosunu kemirmeseydi bende kullanıyor olacaktım. Uygulamasını kullandığım için biliyorum sesin kalitesini ciddi şekilde kötüleştiriyor ama orijinal hali çok güzel öneririm.
Tamam hocam teşekkürler.