Razer'ın BlackShark V2 X White Edition'ını kullanıyorum. Ergonomi olarak kesinlikle Razer daha iyi kulağa tam oturuyor ve kaplıyor. Süngerleride çok rahat. Mikrofona gelirsek mikrofon çok kaliteli. Sesiniz karşıya cızırtılı vs. gitmiyor. Aynısını kulaklığın toz ve tükürük önleyici süngeri için söyleyemeyeceğim. Benimki çok çabuk yırtıldı silikonla bir şeyler yapmaya çalışsamda yırtıldı ve ben de çöpe attım. G432 kullanan varsa görüşlerini belirtebilir.

Razer'ın BlackShark V2 X White Edition'ını kullanıyorum. Ergonomi olarak kesinlikle Razer daha iyi kulağa tam oturuyor ve kaplıyor. Süngerleride çok rahat. Mikrofona gelirsek mikrofon çok kaliteli. Sesiniz karşıya cızırtılı vs. gitmiyor. Aynısını kulaklığın toz ve tükürük önleyici süngeri için söyleyemeyeceğim. Benimki çok çabuk yırtıldı silikonla bir şeyler yapmaya çalışsamda yırtıldı ve ben de çöpe attım. G432 kullanan varsa görüşlerini belirtebilir.

Onu nasıl yırtabildin?

Aldım ya herkes Razer deyince.
Fiyat'a bakmayın Trendyol'da kuponum vardı onunla birlikte internetteki en ucuz bu denk geliyor.

1737756199602.webp

3 aydır BlackShark v2X Green kullanıyorum, memnunum.
Süngerler, ses kalitesi, ses seviyesi ve ergonomisi güzel geldi. Ayarlarını yapmadığından mı bilmem ama mikrofon hakkında olumsuz eleştiri aldım.
Bana göre olumsuz yönleri:
Bu kulaklıkta nefret ettiğim tek şey çıkarılamayan mikrofon, özellikle taşıma ihtiyacı duyulduğunda ekstra büyüklük veriyor.
Kalitesiz, hafif bir kulaklıktan geçtiğim için ağırlığını biraz fazla gördüm ama araştırdığıma göre ağırlığı standart seviye.

V2X bugün geldi. Şimdilik ilk izlenimlerim kablosu ve malzeme kalitesi ortalama altı. Ses için o basit USB ses kartlarından zorunlu gibi bir şey. Çok dip ses veriyor.

Oyunlarda dip ses algılanmıyor. Performansı güzel gibi.

Mikrofonu ortalamanın üstünde.