Bir Razer hastası olarak diyorum. Oyun ekipmanı alacaksan Razer'den saşmayacaksın. Dediğin kulaklikta ses kartı yok bunu bilmeni isterim. Düz V2 modelini alırsan daha iyi olur senin için ikisini de kullandım. V2X olan model jak girişli olduğu için 7+1 deneyimi problem oluyor. V2 düz modeli ise hem jak hem de ses kartı USB var daha iyi oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Hocam aldım zaten kulaklığı.Bir Razer hastası olarak diyorum. Oyun ekipmanı alacaksan Razer'den saşmayacaksın. Dediğin kulaklikta ses kartı yok bunu bilmeni isterim. Düz V2 modelini alırsan daha iyi olur senin için ikisini de kullandım. V2X olan model jak girişli olduğu için 7+1 deneyimi problem oluyor. V2 düz modeli ise hem jak hem de ses kartı USB var daha iyi oluyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
belirsizz
Uzman
Bir Razer hastası olarak diyorum. Oyun ekipmanı alacaksan Razer'den saşmayacaksın. Dediğin kulaklikta ses kartı yok bunu bilmeni isterim. Düz V2 modelini alırsan daha iyi olur senin için ikisini de kullandım. V2X olan model jak girişli olduğu için 7+1 deneyimi problem oluyor. V2 düz modeli ise hem jak hem de ses kartı USB var daha iyi oluyor.
Her ürünü maalesef iyi değil bence, 6500 TL verdiğim klavyede çift tıklama, basılı kalma gibi sorunlar yaşadım.
Her ürünü maalesef iyi değil bence, 6500 TL verdiğim klavyede çift tıklama, basılı kalma gibi sorunlar yaşadım.
Fan boyluk yapmak istemem. Fakat garantisi devam ediyor ise bilcom a yazmaktan çekinmeyin çok yardımcı oluyorlar. Bu arada yaşadığınız durum gerçekten sinir bozucu.
belirsizz
Uzman
Fan boyluk yapmak istemem. Fakat garantisi devam ediyor ise bilcom a yazmaktan çekinmeyin çok yardımcı oluyorlar. Bu arada yaşadığınız durum gerçekten sinir bozucu.
Garanti gerçekten çok iyi, o konuda sorun yok ancak ürünün kronik sorunu bu. Benim ürünümde iyi ki yazılımsal bir sorun vardı. Synapse versiyonunu değişince düzeldi ancak fiziksel olarak sorunlu ürünleri de var. Her markanın illaki sorunu oluyor, tek Razer için değil bu durum. Benim fikrimce ekipman alınacağında markaya değil modele önem verilmeli.
BlackShark V2 X almıştım. Güncelleme için yazıyorum
Ses açma kısma yapmak için çevrilen kısımda çevirdiğim zaman cızırtılar yapıyor.
Kulaklık garip şekilde çok çabuk kirleniyor, derisi hiç güzel hissettirmiyor. Rahat değil.
Mikrofonu gerçekten çok iyi ses kalitesi ise oyunlarda üzmez onun dışında ortalama. Dip ses algılanmıyor demiştim, garip şekilde dip ses yapmaya başladı kulaklık.
Yani ucuz etin yahnisini azıcık yer gibi oldum ama midem bozuldu gibi bir şey oldu.
Alınabilir mi? Evet.
Alın diyor muyum? Hayır.
Ses açma kısma yapmak için çevrilen kısımda çevirdiğim zaman cızırtılar yapıyor.
Kulaklık garip şekilde çok çabuk kirleniyor, derisi hiç güzel hissettirmiyor. Rahat değil.
Mikrofonu gerçekten çok iyi ses kalitesi ise oyunlarda üzmez onun dışında ortalama. Dip ses algılanmıyor demiştim, garip şekilde dip ses yapmaya başladı kulaklık.
Yani ucuz etin yahnisini azıcık yer gibi oldum ama midem bozuldu gibi bir şey oldu.
Alınabilir mi? Evet.
Alın diyor muyum? Hayır.
Bence dip sesin sebebi ya kulaklığın bozulması ya da kullandığın anakartın ses yongasının parazit yapması yüzünden oluyor.BlackShark V2 X almıştım. Güncelleme için yazıyorum
Alınabilir mi? Evet.
Alın diyor muyum? Hayır.
cevherivettel
Uzman
Hocam ilk önce aşınmalar oldu, nasıl oldu şöyle ki artık o süngerle ben oynuyordum stresten sıkıntıdan falan, çıkarıp takıyordum artık takma yerinin sıkılığı kayboldu. Parmağımla ufak bir dokunuş yapsam hemen yerinden çıkıyordu sonra bir gün takarken bir ittirdim üstten yırtıldı. Bir de sanki bu Razer'ın dandikliğiymiş gibi anlatmışım. Bayağı kaliteliydi tamamen benim hatamdan dolayı yırtıldı.
O bendede var sona götürdüğümde oluyor. Çok büyük ihtimalle ses kartı olmadığı için.Bence dip sesin sebebi ya kulaklığın bozulması ya da kullandığın anakartın ses yongasının parazit yapması yüzünden oluyor.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-