Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
V2X ile V2 arasında çok fark var. V2X kaliteli değil. Anakartın ses kartı kaliteli de olsa kötü bir kulaklık. Bütçe ne? O bütçede Razer'dan uzaklaşman daha iyi olabilir. Kulaklıkları pek iyi değil.
V2X ile V2 arasında çok fark var. V2X kaliteli değil. Anakartın ses kartı kaliteli de olsa kötü bir kulaklık. Bütçe ne? O bütçede Razer'dan uzaklaşman daha iyi olabilir. Kulaklıkları pek iyi değil.
3bin TL bütçem var ama bu kulaklıklar neden iyi değil.
sawyerford
Üstün
3K bütçede Fifine H9 ya da Cloud 3 iyi. Razer V2X boğuk, kalitesiz sürücüye sahip. Düz V2 zaten hiçbir yerde stokta görünmüyor.3bin TL bütçem var ama bu kulaklıklar neden iyi değil.
3K bütçede Fifine H9 ya da Cloud 3 iyi. Razer v2X boğuk, kalitesiz sürücüye sahip. Düz V2 zaten hiçbir yerde stokta görünmüyor.
Herkes Razer v2X iyi kulaklık diyordu ama onu alacaktım.
Herkes Razer v2X iyi kulaklık diyordu ama onu alacaktım.
Neden Cloud 3 öneriyorsunuz.
sawyerford
Üstün
3K bütçedeki en kötüsü V2X olabilir. 1500TL civarındayken o bütçede rakibi yoktu ve güzelce satıldı. Şu an alınmaz.Herkes Razer v2X iyi kulaklık diyordu ama onu alacaktım.
Shock Blast
Uzman
V2'nin ses kartı var ses kartından dolayı Razer Synapse desteği var , mikrafonu çıkarabiliyor ve pedleri daha iyi.Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım. V2X biraz daha pahalı, bir de ses sürücüsü anakartın kaliteliyse al diyenler oldu. Anakartım MSI B650 Tomahawk Wi-Fi hangisini almalıyım sizce.
V2X 3.5mm jack girişi var sadece pedleri terletir ve miki çıkarılamaz.
V2'nin ses kartı var ses kartından dolayı Razer Synapse desteği var, mikrofonu çıkarabiliyor ve pedleri daha iyi.
V2X 3.5mm jack girişi var sadece pedleri terletir ve miki çıkarılamaz.
Cloud 3 ile farkı ne.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-