Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Krisp kullan, giriş duyarlılığını otomatik veya manuel şekilde ayarlamayı dene. Giriş profilleri arasından ses izolasyonunu deneyebilirsin.
Son güncelleme ile bir sorun oldu sanırım bende de aynı.
Krisp kullan, giriş duyarlılığını otomatik veya manuel şekilde ayarlamayı dene. Giriş profilleri arasından ses izolasyonunu deneyebilirsin.
Video izlerken şarkı dinlerken vs. bu sesler çok gidiyor.Çözümünü bilen var mıdır?Son güncelleme ile bir sorun oldu sanırım bende de aynı.
Bulamadım ben daha.
Şuanlık biraz düzeldi gibi fakat video ve şarkı sesleri hala daha birazcıkta olsa gitmeye devam ediyor.Ses ayarlarından iletişim sekmesinde Windows iletişim etkinliği algıladığında hiçbir şey yapma seçeneğine ayarla.
Discord üzerinden küresel kısma ayarını kapat. @swinxy
Sorunu düzelttim ben, Realtek audio consel açın oradan Aygıt gelişmiş ayarları tıklayın. Sonra tüm giriş jaklarını giriş aygıtları olarak ayırın yapın ve sorun ortadan kalkıyor.
Realtek audio console bende yok.Nasıl yapıcam?Sorunu düzelttim ben, Realtek audio consel açın oradan Aygıt gelişmiş ayarları tıklayın. Sonra tüm giriş jaklarını giriş aygıtları olarak ayırın yapın ve sorun ortadan kalkıyor.
Eki Görüntüle 193508