rbstsoul

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Ortalama olarak 2 yıl 1 ay önce Trendyol üzerinden MediaMarkt satıcısından aldığım Razer Blackshark V2 X kulaklığımda garip bir sorun oluşmaya başladı. Artık kulaklığın sağ tarafından ses rastgele bir şekilde gelmemeye başladı. Jak çoklayıcısı sorun yapıyordur dedim, kasanın üstündeki tek jak kısmına bağladım ama sorun bir süre sonra yine başladı. Sanki kulaklığın içinde ses akışkan bir sıvıymış gibi kafamı sağa sola hareket ettirince sağa yine ses geliyor, sonra yine gidiyor. Çok hassas yani, oynayınca sağdaki ses rastgele kesiliyor; bu nedenle sorunun kesin kaynağı ne, onu da bilemiyorum. Garanti süresi olan 2 yılı 1 ayla kaçırdığım için garantiye yollayabilir miyim, onu da bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Garantide hâlâ bir şansım var mı? Veya başka bir şekilde çözülebilir bir sorun mu? Saygılarımla.

Merhaba arkadaşlar. Ortalama olarak 2 yıl 1 ay önce Trendyol üzerinden MediaMarkt satıcısından aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımda garip bir sorun oluşmaya başladı. Artık kulaklığın sağ tarafından ses rastgele bir şekilde gelmemeye başladı. Jak çoklayıcısı sorun yapıyordur dedim, kasanın üstündeki tek jak kısmına bağladım ama sorun bir süre sonra yine başladı. Sanki kulaklığın içinde ses akışkan bir sıvıymış gibi kafamı sağa sola hareket ettirince sağa yine ses geliyor, sonra yine gidiyor. Çok hassas yani, oynayınca sağdaki ses rastgele kesiliyor; bu nedenle sorunun kesin kaynağı ne, onu da bilemiyorum. Garanti süresi olan 2 yılı 1 ayla kaçırdığım için garantiye yollayabilir miyim, onu da bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Garantide hâlâ bir şansım var mı? Veya başka bir şekilde çözülebilir bir sorun mu? Saygılarımla.

Garanti süren dolmuş kulaklıkta temassızlık var lehimden anlıyorsan içini açman gerekli o şekilde seni 6-12 ay idare eder.

Bilginiz yoksa hiç kalkışmayın elinizde kalır benim tanıdık lehimci vardı o yapmıştı 8 ay götürdü.
Arkadaşımın elektronik konusunda bilgisi var o nedenle istemiştim, ona göstermeyi düşünüyorum.
Sanırım splitter yüzünden oluyor, kombo jak varsa onunla dener misin?
Splittersız tek jakla denedim dediğim gibi, yine aynı sorun yaşanmıştı.

Merhaba arkadaşlar. Ortalama olarak 2 yıl 1 ay önce Trendyol üzerinden MediaMarkt satıcısından aldığım Razer BlackShark V2 X kulaklığımda garip bir sorun oluşmaya başladı. Artık kulaklığın sağ tarafından ses rastgele bir şekilde gelmemeye başladı. Jak çoklayıcısı sorun yapıyordur dedim, kasanın üstündeki tek jak kısmına bağladım ama sorun bir süre sonra yine başladı. Sanki kulaklığın içinde ses akışkan bir sıvıymış gibi kafamı sağa sola hareket ettirince sağa yine ses geliyor, sonra yine gidiyor. Çok hassas yani, oynayınca sağdaki ses rastgele kesiliyor; bu nedenle sorunun kesin kaynağı ne, onu da bilemiyorum. Garanti süresi olan 2 yılı 1 ayla kaçırdığım için garantiye yollayabilir miyim, onu da bilemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Garantide hâlâ bir şansım var mı? Veya başka bir şekilde çözülebilir bir sorun mu? Saygılarımla.

Bemde yaşamıştım garantiye yolladım değiştirdiler senin yapcağın çok bir şey yok bilen biri varsa yapsın yoksa sen elleme bence.