Batur

Başarılı
Merhaba,
Hediye gelen Razer kulaklığımı bilgisayara takıp denediğimde mikrofonun hem basslı hem de sesimin karşıya berbat gittiğini fark ettim, aslında çözmenin yolunu bulmaktansa garantiye vermek istiyorum ancak iletişime dair en ufak bir şey bulamadım, Razer kendi sitesindeki servislere baktığımda Türkiye'ye ait bir servis buldum ancak ne numara ne de e-posta adresi bulabildim, duyduğuma göre Avrupa'daki servislerle görüştüğümüzde daha iyi sonuçlar veriyormuş, denemek istiyorum ulaşabileceğim herhangi bir adres bulunuyor mu?

Demeden geçmeyeyim Razer kendi yazılımını indirmedim, ayrıca dönüştürücüyle kullanıyorum, kullandığım SteelSeries kulaklığımı da aynı dönüştürücüyle sıkıntısız kullanıyorum ve gariptir ki kulaklığın mikrofonu PS4 de ortalama ama yine kötü geliyor ancak en azından anlaşılır seviyede ve biraz tiz.

Bu arada kulaklık BİM'den alınmış ve alınırken bana sorulmadı sonuçta hediye olduğu için sürpriz yapmak istemişler, teyzemler teknoloji işinde biraz acemi oldukları için nereden alacaklarını bilememişler ve BİM'den almışlar.

Merhaba,
Hediye gelen Razer kulaklığımı bilgisayara takıp denediğimde mikrofonun hem basslı hem de sesimin karşıya berbat gittiğini fark ettim, aslında çözmenin yolunu bulmaktansa garantiye vermek istiyorum ancak iletişime dair en ufak bir şey bulamadım, Razer kendi sitesindeki servislere baktığımda Türkiye'ye ait bir servis buldum ancak ne numara ne de e-posta adresi bulabildim, duyduğuma göre Avrupa'daki servislerle görüştüğümüzde daha iyi sonuçlar veriyormuş, denemek istiyorum ulaşabileceğim herhangi bir adres bulunuyor mu?

Demeden geçmeyeyim Razer kendi yazılımını indirmedim, ayrıca dönüştürücüyle kullanıyorum, kullandığım SteelSeries kulaklığımı da aynı dönüştürücüyle sıkıntısız kullanıyorum ve gariptir ki kulaklığın mikrofonu PS4 de ortalama ama yine kötü geliyor ancak en azından anlaşılır seviyede ve biraz tiz.

Bu arada kulaklık BİM'den alınmış ve alınırken bana sorulmadı sonuçta hediye olduğu için sürpriz yapmak istemişler, teyzemler teknoloji işinde biraz acemi oldukları için nereden alacaklarını bilememişler ve BİM'den almışlar.
Sorununuz için adım adım çözüm önerileri sunuyorum:

Ses Problemi İçin Çözüm Adımları:​

1. Razer Yazılımını İndirin ve Kurun:
- Razer Synapse yazılımını Razer'ın resmi web sitesinden indirin.
- Kurulumdan sonra kulaklığınızı bağlayın ve yazılım üzerinden mikrofon ayarlarını kontrol edin.
- Mikrofon yüksekliği, ses filtresi ve gürültü engelleyici ayarlarını inceleyin.

2. Mikrofon Ayarlarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın "Ayarlar" bölümüne gidin.
- "Ses" ayarlarına girin ve mikrofonu seçin.
- Mikrofon seviyelerini kontrol edin; fazla yüksek ayarlandığında ses bozulabilir. %80 civarını deneyin.

3. Dönüştürücüyü Kontrol Edin:
- Kullanmakta olduğunuz dönüştürücünün tam olarak uyumlu olduğundan emin olun. Razer kulaklığı ile uyumlu bir dönüştürücü kullanıyor olmalısınız.
- Dönüştürücüyü değiştirme şansınız varsa farklı bir dönüştürücü ile deneyin.

4. Mikrofonun Fizyiksel Durumunu Kontrol Edin:
- Mikrofonun herhangi bir yerde sıkışıp sıkışmadığını kontrol edin. Bazen kablo veya bağlantı noktalarındaki sorunlar da bozulmalara neden olabilir.

Razer Avrupa Servisiyle İletişim Kurma:​

• Razer Avrupa müşteri destek sayfasına gidin: Razer Destek
  • Avrupa destek hattını aramak için +44 20 3498 7590 numarasını kullanabilirsiniz.
  • E-posta ile iletişim kurmak için destek sayfasındaki formu doldurmanız yeterlidir. Buradan destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Garantiyi Kullanma:​

- Bir sorun çözülmemişse ve garantiye göndermeye karar verirseniz, satın alma belgesini (fiş) sakladığınızdan emin olun. Razer, ürünle ilgili garanti taleplerinde bu belgeleri talep edebiliyor.

Bu önerileri takip ederek probleminizi çözmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgi edinmeniz gerekebilir.