PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, iki kulaklık arasında kaldım. Acaba V2X daha mı iyidir düşündüm dedim. Şimdi V2X'te ses kartı yok, anakarttan besleniyor. Daha mı iyi olur acaba ama Kraken V3 Hypersense'de titreşim motoru var. Acaba hangisinin daha iyi bassı vardır?

Merhaba arkadaşlar, iki kulaklık arasında kaldım. Acaba V2X daha mı iyidir düşündüm dedim. Şimdi V2X'te ses kartı yok, anakarttan besleniyor. Daha mı iyi olur acaba ama Kraken V3 Hypersense'de titreşim motoru var. Acaba hangisinin daha iyi bassı vardır?
İkisinin frekans tepkisine baktığımda V3 Hypersensete daha fazla bass var sanki, ben Kraken V3 alırdım.

Benim bildiğim bunların üst modelleri olan Kraken V3 pro ve Blackshark v2 proda, Kraken V3 pro daha iyi ses veriyordu. Oyumu bu yüzden V3 hypersense'e verirdim, Hem Razerda "X" modelleri dandik oluyor.

Ek olarak butcen el veriyorsa Logitech veya HyperX bak.

V2X 32 ohm bir kulaklık. Çoğu giriş seviye anakart rahat şekilde besler. Bu ikili arasından fiyattan dolayı v2X almak daha mantıklı. Kraken V3 fiyatını hak etmiyor.

32 ohm daha mı iyi demek oluyor ve Kraken V3 hypersense kaç ohm? Anladım bence de v2X daha iyi geldi bana ama titreşim olayı düşündürüyor.

İyi bir yongayla V2X güzel bass veriyor. Diğer modeli kullanmadım.

Oha dedim direk bu nasıl bir sesmiş maşallah v2x ses olarak daha mı yüksek acaba ? Ve titreşim olayı beni düşündürüyor kraken v3 Hypersense de var ben titreşim istiyordum.

İkisinin frekans tepkisine baktığımda V3 Hypersensete daha fazla bass var sanki, ben Kraken V3 alırdım.

Benim bildiğim bunların üst modelleri olan Kraken V3 pro ve Blackshark v2 proda, Kraken V3 pro daha iyi ses veriyordu. Oyumu bu yüzden V3 hypersense'e verirdim, Hem Razerda "X" modelleri dandik oluyor.

Ek olarak butcen el veriyorsa Logitech veya HyperX bak.
Bence de kraken V3 daha iyi gibi ama bilemiyorum v2x ses olarak daha mı yüksek acaba ? Ve titreşim olayı beni düşündürüyor kraken v3 Hypersense de var ben titreşim istiyordum.