furkistayn55 2

Çalışkan
Arkadaşlar kuzenim kulaklık alacak ama forumdan pek anlamıyor, o yüzden sizlere danışmak istedim.

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed mi, yoksa BlackShark V3 mü daha mantıklı? Aralarında fiyat farkı var. Özellikle CS2 oynarken ayak sesi, yön tayini ve ses kasma açısından farkları gerçekten büyük mü? Yoksa V3 X HyperSpeed de fazlasıyla yeterli mi?
Fiyat farkını vermeye değer mi, kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur. Siz olsanız hangisini alırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe elveriyorsa düz BlackShark V3 tercih edilmeli. Razer'da isimlendirme mantığı genelde Model + X (f/p kırpılmış giriş), Düz Model (orta/standart) ve Pro (tepe model) şeklinde ilerliyor.

Buradaki farkta da düz V3; titanyum kaplamalı sürücü, THX uzamsal ses desteği ve eşzamanlı ses (2.4 GHz + BT aynı anda) gibi avantajlar sunuyor. CS2'de ayak sesi netliği ve frekans ayrımı için aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.

Arkadaşlar kuzenim kulaklık alacak ama forumdan pek anlamıyor, o yüzden sizlere danışmak istedim.

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed mi, yoksa BlackShark V3 mü daha mantıklı? Aralarında fiyat farkı var. Özellikle CS2 oynarken ayak sesi, yön tayini ve ses kasma açısından farkları gerçekten büyük mü? Yoksa V3 X HyperSpeed de fazlasıyla yeterli mi?
Fiyat farkını vermeye değer mi, kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur. Siz olsanız hangisini alırdınız?
V3 kullanıyorum, CS'de çok iyi ses kasılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben yaklaşık iki ay önce V3 aldım.
Alırken tercihim şu oldu: Kulağa temas eden kısım deri olmasın bu sayede pedler terden dolayı parçalanmaz ve kafaya daha rahat oturur.
Kafayı kavraması güzel, sallayınca da düşmüyor.
Sürücüleri X modelinden daha gelişmiş düzeyde o sayede daha kaliteli ses verebiliyor.

Ben yaklaşık iki ay önce V3 aldım.
Alırken tercihim şu oldu: Kulağa temas eden kısım deri olmasın bu sayede pedler terden dolayı parçalanmaz ve kafaya daha rahat oturur.
Kafayı kavraması güzel, sallayınca da düşmüyor.
Sürücüleri X modelinden daha gelişmiş düzeyde o sayede daha kaliteli ses verebiliyor.
X modeli arasında gece gündüz farkımı var bütce yetmiyorsa üzermi