Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07 110
Bilgin
Telefona bağladın mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Halo 26
Uzman
Evet onda da aynı.
Son düzenleyen: Moderatör:
AsiI 77
Üstün
Şu adımları takip edebilirsiniz:
- Kulaklığı kapatın.
- Razer'ın resmi sitesinden "Razer Pairing Utility" yazılımını indirin.
- USB alıcıyı bilgisayara doğrudan bağlayın
- Ekrana gelen talimatları izleyerek kulaklığı tekrar alıcıya eşleştirin (genelde kulaklığın güç tuşuna 5-7 saniye basılı tutarak eşleşme moduna almanız istenir).
Genelde böyle çözmüşler. Olmazsa
- Kulaklığı tamamen kapatın.
- Güç (Power) tuşuna ve Sessize Alma (Mute) tuşuna aynı anda yaklaşık 10-15 saniye basılı tutun.
- Kulaklık ışığı farklı renkte yanıp sönene veya bir uyarı sesi gelene kadar bırakmayın.
- Sıfırlandıktan sonra tekrar açıp telefona bağlamayı deneyin.
Hangi update?. 1.3.0 mı?
Kablo ile veya Bluetooth ile bağlı iken ses alabiliyor musunuz? Yoksa sorun sadece 2.4 Ghz modunda mı?
Halo 26
Uzman
Dongle bağlayıpta kullanıyorum firemare yapınca geçmişti sorunHangi update?. 1.3.0 mı?
Kablo ile veya Bluetooth ile bağlı iken ses alabiliyor musunuz? Yoksa sorun sadece 2.4 Ghz modunda mı?
En son çıkan 1.4.0 update mi kastediyorsunuz, yoksa öncekini mi? Ona göre burada bilgi vereceğim. Çünkü önceki firmware update sonrası 2.4 GHz Wireless USB dongle ile bağlanamama sorunu yaşayanlar oldu. Ben dahil. Sonra çözdük. Razer forumlarında da paylaştım.Dongle bağlayıpta kullanıyorum firemare yapınca geçmişti sorun
Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirim.
Halo 26
Uzman
1.40 dı galibaEn son çıkan 1.4.0 update mi kastediyorsunuz, yoksa öncekini mi? Ona göre burada bilgi vereceğim. Çünkü önceki firmware update sonrası 2.4 GHz Wireless USB dongle ile bağlanamama sorunu yaşayanlar oldu. Ben dahil. Sonra çözdük. Razer forumlarında da paylaştım.
Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirim.
1.4.0 daha 15 gün önce yayınlandı. Emin misiniz? Uygulamadan kontrol eder misiniz hangi sürümde olduğunuzu?
Halo 26
Uzman
Pc Yi dağıttım1.4.0 daha 15 gün önce yayınlandı. Emin misiniz? Uygulamadan kontrol eder misiniz hangi sürümde olduğunuzu?