KS KS Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 1 Mayıs 2024 #11 Chef dedi: Bana hediye edebilirsin, ben çarpılmaya razıyım. İstersen sana Apex 7 vereyim birkaç tanesinin mavi LED'i patlak ama olsun çarpılmıyorsun en azından. Genişletmek için tıkla... Yok sağ ol.
Chef dedi: Bana hediye edebilirsin, ben çarpılmaya razıyım. İstersen sana Apex 7 vereyim birkaç tanesinin mavi LED'i patlak ama olsun çarpılmıyorsun en azından. Genişletmek için tıkla... Yok sağ ol.
MisafirTerliği34 Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 565 Çözümler 10 Beğeniler 401 1 Mayıs 2024 #12 PC'yi başka bir prize takma imkanın var mı? Topraklama sorun olabilir.
KS KS Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 1 Mayıs 2024 #13 MisafirTerliği34 dedi: PC'yi başka bir prize takma imkanın var mı? Topraklama sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Akım korumalı prize topraklamalı priz takarak kullanıyorum. Sorun klavyeden değil diye mi düşünüyor herkes?
MisafirTerliği34 dedi: PC'yi başka bir prize takma imkanın var mı? Topraklama sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Akım korumalı prize topraklamalı priz takarak kullanıyorum. Sorun klavyeden değil diye mi düşünüyor herkes?
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.371 1 Mayıs 2024 #14 Yonga dedi: Akım korumalı prize topraklamalı priz takarak kullanıyorum. Sorun klavyeden değil diye mi düşünüyor herkes? Genişletmek için tıkla... Evet, çünkü önceki klavyenizde de aynı sorunu yaşadığınızı belirtmişsiniz.
Yonga dedi: Akım korumalı prize topraklamalı priz takarak kullanıyorum. Sorun klavyeden değil diye mi düşünüyor herkes? Genişletmek için tıkla... Evet, çünkü önceki klavyenizde de aynı sorunu yaşadığınızı belirtmişsiniz.