Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yeni aldığım klasse classic mouse pad bugün geldi denedim ama bir sorun var: Mouse mouse Pad'a sürtüyor. Eski mouse Pad'da yoktu bu durum. Neden olur?
Bende de Viper Mini var, aynı sorunu yaşadım, deliler gibi çıldırıyordum, altına bakıyorum yok, yani çizilecek bir şey yok. Meğerse kablo mousepadin sonuna sürtüyor. Kabloyu havaya kaldırın anlayacaksınız.
Mouse modeli razer cobra, skatezlerde sanırım o yok fotoğraf atarım.Mouse altında plastik bantları çıkardınız mı? Çizilmesini va önlemek için takılır? Ayaklar değil yanlış olmasın. İnce şeffaf bantlar olmalı.
Steel series prime'de sürtünme sesi yok. Razer deather Essential da sürtünme sesi var.
Sürtüyor derken? Olması gereken o zaten. Sorunu açabilir misiniz?
Sürtme sesi geliyor ve sanki fare zor sağ sola dönüyormuş gibi hissediyorum, eski mouse padda bu durum yoktu, normal mi yani?Sürtüyor derken? Olması gereken o zaten. Sorunu açabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
alitoprak55
Uzman
Yeni aldığım klasse classic mouse pad bugün geldi denedim ama bir sorun var: Mouse mouse Pad'a sürtüyor. Eski mouse Pad'da yoktu bu durum. Neden olur?
Bende de Viper Mini var, aynı sorunu yaşadım, deliler gibi çıldırıyordum, altına bakıyorum yok, yani çizilecek bir şey yok. Meğerse kablo mousepadin sonuna sürtüyor. Kabloyu havaya kaldırın anlayacaksınız.
Bakayım dostum.Bende de Viper Mini var, aynı sorunu yaşadım, deliler gibi çıldırıyordum, altına bakıyorum yok, yani çizilecek bir şey yok. Meğerse kablo mousepadin sonuna sürtüyor. Kabloyu havaya kaldırın anlayacaksınız.
Eki Görüntüle 133534
Harbi kablo yüzünden sürtüyor.
alitoprak55
Uzman
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
Sağ olasın.Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirimbu tarz konuları daha önceden diğer forumlarda da görüyordum fakat ben sebebini o zamanlar bilmediğim için cevap veremiyordum. Belki bu herkese bir cevap olur iyi Sosyaller<3
alitoprak55
Uzman
Bu durumu çözmek için mouse bungee alabilirsin. Güzelinden bir tane buldum.