troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 15 Kasım 2025 #1 Razer Cobra Pro ve Ajazz AJ159 Apex modellerini kullanıyorum. Ancak her ikisi de bileğimin alt kısmını acıtmaya başladı. Bu kadar küçük tasarlanmasının nedeni nedir? Daha ergonomik bir model önerebilir misiniz?
Razer Cobra Pro ve Ajazz AJ159 Apex modellerini kullanıyorum. Ancak her ikisi de bileğimin alt kısmını acıtmaya başladı. Bu kadar küçük tasarlanmasının nedeni nedir? Daha ergonomik bir model önerebilir misiniz?
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.174 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 15 Kasım 2025 #2 Bilek destekli mouse pad bakabilirsiniz aslında.
S Styxrage Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 535 Çözümler 3 Beğeniler 348 15 Kasım 2025 #3 Hocam "daha ergonomik" derken, ergo shape mi kastediyorsunuz yoksa ele oturan anlamında mı söylediniz? Düşük bütçede ergo shape SS Prime Plus modeli var. Bütçe daha yüksekse Zaopin ya da Waizowl modelleri bakılabilir. Ergo değil de biraz daha büyük olsun, elime otursun derseniz ATK A9 modelini önerebilirim, kendim de bunu kullanıyorum. Son düzenleme: 15 Kasım 2025
Hocam "daha ergonomik" derken, ergo shape mi kastediyorsunuz yoksa ele oturan anlamında mı söylediniz? Düşük bütçede ergo shape SS Prime Plus modeli var. Bütçe daha yüksekse Zaopin ya da Waizowl modelleri bakılabilir. Ergo değil de biraz daha büyük olsun, elime otursun derseniz ATK A9 modelini önerebilirim, kendim de bunu kullanıyorum.