Mouse Pad'ini temizle, skatez alırsan da bir nebze düzelir ancak scroll konusunda garantisi olan bir cihazda senin yapabileceğin şey en fazla içine doğru bir blower ile üflemek olur.
Yeni mouse alacaksan da farklı bir konu açıp bütçe belirterek öneri isteyebilirsin. Etiketlersen oradan devam ederiz.

Yani scroll çalışıyor ama eskisi gibi değil. Yukarı aşağı tam bozuk değil. Yollasam ne olur bilemedim. Günlerce bekleyip geri yollamaları var. Mouse pad yıkadım bugün. İnşallah düzelir. Skatez ne kadar tutar? Ne yapacağım bilemedim...

Razer V4 Pro hariç scroll sorunu kronik bir şey. Gıcık oluyorum kullandığım tüm modellerde başıma geldi Logitech farelerin sol tıklarının bozulması gibi. O konu başladıysa terket fareyi. Skatez olayının çözümü basit dot olanı al.
Mouse olarak da.
Bu mouse V3 Pro'nun kopyasıdır. Ebat olarak. Ultimate olanı güzel.

Ben en kötü ihtimalle Viper V3 Pro'yu kardeşime veririm, o kullanır diye düşündüm. Ama scroll sorunu olursa nasıl kullanır bilemedim. Garantiye mi yollasam, kendimiz düzeltemez miyiz? Bu mouse fiyatı da iyiymiş. Çok kaliteli mi bileşenleri, scroll, tuş vs sorun yapar mı?