Detaylar
Kim cevapladı?Sistemi tekrardan başlattın mı? Ya da başka bir USB çıkışından denedin mi?
Yazılımı da var diye hatırlıyorum Razer modellerinin oradan da kontrol edebilir misin? Elinde başka mouse var ise tabii.
Sensör ışığı yanmıyorsa donanımsal olma problemi de yüksek.
Yazılımı da var diye hatırlıyorum Razer modellerinin oradan da kontrol edebilir misin? Elinde başka mouse var ise tabii.
Normalde yanıyor muydu? Bende aynı fareyi kullanıoyrum, bende hiçbir zaman sensör ışığı yanmadı.
Üstündeki RGB ışığı yanıyor mu? Yazılımını indirip, cihazı görüp görmediğini test edebilir misiniz?
Emre.py
Üstün
Başka USB çıkışından, hatta başka bir bilgisayardan denedim ama maalesef çalışmadı.Sistemi tekrardan başlattın mı? Ya da başka bir USB çıkışından denedin mi?
Yazılımı görüyor. Işığını değiştirebiliyorum, tuşları ve tekerleği kullanabiliyorum ama hareket ettiremiyorum. Neyse ki elimde 11-12 yıllık ilk farem M185 var.
Kalitesiz, Çin malı fareler gibi pasparlak yanmıyor ama çok inceden bir ışık görünüyordu.Normalde yanıyor muydu? Bende aynı fareyi kullanıoyrum, bende hiçbir zaman sensör ışığı yanmadı.
Üstündeki RGB ışığı yanıyor mu? Yazılımını indirip, cihazı görüp görmediğini test edebilir misiniz?
RGB yanıyor, yazılım fareyi tanıyor.
Garanti var mı? Varsa gönder derim. Donanımsal sorun olma ihtimali de var.
Emre.py
Üstün
Öyle yapacağım. Garantisi var.Garanti var mı? Varsa gönder derim. Donanımsal sorun olma ihtimali de var.
O zaman hiç uğraşma, direkt garanti baksın. Yazılımsal sorun var bile, servis yazılım atıyor zaten. Ama donanımsal sorun olma ihtimali yüksek senin Mouse'da.
Emre.py
Üstün
Bugün İnce Hesap'ın verdiği kod ile Aras Kargo'ya teslim ettim.O zaman hiç uğraşma, direkt garanti baksın. Yazılımsal sorun var bile, servis yazılım atıyor zaten. Ama donanımsal sorun olma ihtimali yüksek senin Mouse'da.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-