Elektronik Razer Cobra ve Ornata V3 X set 1.999 TL!

Razer Cobra'yı bir süre kullandım ve bozuldu. Servise gönderdim, neyse ki para iadesi yapıldı ama fatura ücreti üzerinden Razer, beni gözümden çok fazla düşürdü. Arkadaşım Blackshark V2 Pro kullanıyordu ve onunda çıtaları kırılmıştı. Aynı şekilde Kraken X Lite kullanmaktayım, üst tarafta ki plastiği kırıldı. 1 yıla yakındır bantlı bir şekilde kullanıyorum. Top model bir üründe bile sorun yaşıyorsak o marka bence tercih edilmemeli.

Bu fiyatlara mekanik klavye + kablosuz mouse ile çok daha iyi set alınabilir. Razer'ın giriş seviyesi vasat ürünlerini almayın.

Cobra'yi bilmem de:

Kraken serisi ve BlackShark V2 Pro zaten alinmaz. Kronik olduklari belli. Ama haklisiniz ust model bi kulakliklarda yasanmamali.

BlackShark Serisinde sadece V2 Pro sorunlu bende 5 aydir BlackShark V2X var yanlislikla ustune bile yattim kirilmadi.

Direkt BlackShark serisi sorunlu degil yani. V2 HyperSpeed almayi dusunuyorum ben de.

Konuya gelirsek bunun yerine Razer Cobra'yi 600-700 yapsalarmis daha mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…