Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed pili çok hızlı tüketiyor

YasinCmcla

Başarılı
Arkadaşlar, fareyi alalı neredeyse 1 ay oldu. İçinden çıkan pil 1 ay kadar gitti. Dün bitince ben de evdeki kullanılmamış Duracell pili taktım. Eski Logitech G305 mouse neredeyse bu pil ile 2-3 ay gidiyordu ama bu farede dün taktığım pil bugün %94 düşmüş. Bu kadar hızlı tükenmesi anormal gibi geldi bana ama sıkıntılı mıdır emin olamadım.

2 faktör var burada;
Kullanım süresi.
Polling rate.

Kullanım süresi fazla ise ( 6-7 saat ) ve polling rate 1000 Hz ise evet bu değer normal. Bir de Duracell standart pil ve AAA ise daha da normal.

Duracell optimum kullanıyorum aynı farede 1-2 ay gidiyor ( AAA pil ).

Polling rate bu kadar pil harcama da etkili midir hocam?

Polling rate bu kadar pil harcama da etkili midir hocam?

Evet de pil seçimi de çok bariz etki eder. @michaelscofield hocama ek olarak polling rate testinde benim ortalama değerim 993 Hz. Yine ek olarak ama daha da önemlisi ben ona şu yönden katılıyorum. Polling Rate'in etki etmesi için mouse un sürekli ve biraz agresif bir şekilde kullanılması lazım. Yani ufak kaydırmalarla öyle 1000 Hz değerler falan mümkün değil çalışma prensibine ters. Pil konusunda ben Duracell optimum ( kullan at mantığı ), rechargable ( yeşil yazılı olan o şarj edilebilir ) kullanıyorum ikisi de çok iyi.

Ben sıralama yapsaydım şu şekilde kullanırdım.
Pilin kalitesi ve tipine bağlı kapasitesi.
Kullanım şekline ( agresifse, flick atıyorsanız ) bağlı polling rate.
Yazılım sürümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…