Herhangi bir kronik sorunun veya ürünün şikayet yorumlarına denk gelmedim. Burada kullanan arkadaşlarımız varsa alınıp alınmaması konusunda bilgi verebilirler. Mouse benim hoşuma gitti.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Herhangi bir kronik sorunun veya ürünün şikayet yorumlarına denk gelmedim. Burada kullanan arkadaşlarımız varsa alınıp alınmaması konusunda bilgi verebilirler. Mouse benim hoşuma gitti.
Ürün kablolu.
Ürünün kablolu olup olmadığı önemli değildir, önemli olan ürünün kalitesidir. Siz ürünü kablosuz tercih edebilirsiniz, başkası kablolu tercih eder. Benim her zaman tercihim kablolu olmuştur. Mouse alacaktım az önce bundan sipariş verdim, ürünün herhangi bir olumsuz yorumu yok.
Ethem Efe
Üstün
Keşke konu açsaydınız :/ Çok daha iyi seçenekler var.Ürünün kablolu olup olmadığı önemli değildir, önemli olan ürünün kalitesidir. Siz ürünü kablosuz tercih edebilirsiniz, başkası kablolu tercih eder. Benim her zaman tercihim kablolu olmuştur. Mouse alacaktım az önce bundan sipariş verdim, ürünün herhangi bir olumsuz yorumu yok.
Keşke konu açsaydınız :/ Çok daha iyi seçenekler var.
Olsun kardeşim bir şey olursa iade ederiz.
Aynı perfomansı verecek ve kaliteli kablosuz modeller varken tercihim olmazdı.
Ürünün kablolu olup olmadığı önemli değildir, önemli olan ürünün kalitesidir. Siz ürünü kablosuz tercih edebilirsiniz, başkası kablolu tercih eder. Benim her zaman tercihim kablolu olmuştur. Mouse alacaktım az önce bundan sipariş verdim, ürünün herhangi bir olumsuz yorumu yok.
Ben bu fareyi alalı 3 yıl oluyor. Herhangi bir sorun yaşamadan ve rahat bir şekilde kullandım fakat işin gerçeği, bu fare hiçbir zaman fiyatını hak etmedi. Ben sırf küçükken çok merak ettiğim için almak istemiştim. Onun dışında, adil olduğu fiyata düşmüş. Merak edenler alabilir. Kötü değildir fakat hak ettiği fiyat, 2.000 TL'den fazla değildir.
2000 TL'ye kablolu mouse alınmaz bence.
Yeni konular
-
Diğer LEGO Icons Yavru Golden Retriever - 4.000 TL
- Caner Uncu
-
-
-
-
-
-
-