Eymen Erdoğan
Uzman
Hangisi daha iyi? Görünüşte Mercury cok iyi ama performansta Razer. Hangisini alsam?
Hangisi daha iyi? Görünüşte Mercury cok iyi ama performansta Razer. Hangisini alsam?
Bunun build kalitesini inanılmaz gömüyolardı. Sırf ondan yaklaşmadım zamanında. Dav3 Hyperspeed Ergo main incelemecilerin Top 10 hatta bir kısmının top 5 listesindeydi bu yıl.Razer'ın scrollu sorunlu. Mercury M.2 yerine https://wraithesports.com/products/atk-z1-wireless-mouse bunu tercih edin. Ergo, claw ve palm tutuşa uygun. 17>
Bunun Build kalitesini inanılmaz gömüyolardı. Sırf ondan yaklaşmadım zamanında. Dav3 HyperSpeed Ergo main incelemecilerin Top 10 hatta bir kısmının top 5 listesindeydi bu yıl.
Viper V3 hyperspeed var 6 aydır kullanıyorum hala bir bozulma emaresi görmedim. Olabilir de her ürüne kronik demek saçma kaç tane adam gördün de DAV3 hyperspeed kullanıp scroll hatası alan.Scroll olarak berbat. En çok kullanılan mouse parçası sol tıktan sonra scroll hatta daha fazla olabilir. 1 yılı geçmeden bozuluyor. Mad r de alınabilir claw tutuyorsa. Bu mousenin içinden 8k dongle cıkıyordu yanlıs hatırlamıyorsam.
Ayrıca scroll hatası alırsan ürün yenisi ile değişiyor zaten. Dav3 daha mantıklı bence.
Viper V3 HyperSpeed var 6 aydır kullanıyorum hala bir bozulma emaresi görmedim. Olabilir de her ürüne kronik demek saçma kaç tane adam gördün de DAV3 HyperSpeed kullanıp scroll hatası alan.
Dav3 Pro desen gene olur evet kronikti onda derdim ama bu HyperSpeed çıkalı 6 ay olmadı daha.
Tamam V3 pro'nun scroll sorunu var Hyperspeed ürün olarak çıkalı daha 1 sene olmadı piyasaya sürüleli. Kronik Scroll olduğunu nerden çıkarıyosun ki. Kronik olsa bile 3-4 ayda da bozulabilir hiç bozulmaya da bilir. İlla 1 seneyi geçtiği saniye scroll bozulacak diye bişi yok.Kendim de gördüm ayrıca bir sürü forumlarda, yorumlarda scrollun kaydığını gördüm. 6 ay nerede 1 yıl nerede?
Tamam V3 Pro'nun scroll sorunu var HyperSpeed ürün olarak çıkalı daha 1 sene olmadı piyasaya sürüleli. Kronik Scroll olduğunu nereden çıkarıyosun ki. Kronik olsa bile 3-4 ayda da bozulabilir hiç bozulmaya dabilir. İlla 1 seneyi geçtiği saniye scroll bozulacak diye bir şey yok.