Bütçe
3000
Bunun Build kalitesini inanılmaz gömüyolardı. Sırf ondan yaklaşmadım zamanında. Dav3 HyperSpeed Ergo main incelemecilerin Top 10 hatta bir kısmının top 5 listesindeydi bu yıl.

Scroll olarak berbat. En çok kullanılan mouse parçası sol tıktan sonra scroll hatta daha fazla olabilir. 1 yılı geçmeden bozuluyor. Mad r de alınabilir claw tutuyorsa. Bu mousenin içinden 8k dongle cıkıyordu yanlıs hatırlamıyorsam.

Ayrıca scroll hatası alırsan ürün yenisi ile değişiyor zaten. Dav3 daha mantıklı bence.

Scroll olarak berbat. En çok kullanılan mouse parçası sol tıktan sonra scroll hatta daha fazla olabilir. 1 yılı geçmeden bozuluyor. Mad r de alınabilir claw tutuyorsa. Bu mousenin içinden 8k dongle cıkıyordu yanlıs hatırlamıyorsam.
Viper V3 hyperspeed var 6 aydır kullanıyorum hala bir bozulma emaresi görmedim. Olabilir de her ürüne kronik demek saçma kaç tane adam gördün de DAV3 hyperspeed kullanıp scroll hatası alan.

Dav3 Pro desen gene olur evet kronikti onda derdim ama bu Hyperspeed çıkalı 6 ay olmadı daha.

Ayrıca scroll hatası alırsan ürün yenisi ile değişiyor zaten. Dav3 daha mantıklı bence.

Viper V3 HyperSpeed var 6 aydır kullanıyorum hala bir bozulma emaresi görmedim. Olabilir de her ürüne kronik demek saçma kaç tane adam gördün de DAV3 HyperSpeed kullanıp scroll hatası alan.

Dav3 Pro desen gene olur evet kronikti onda derdim ama bu HyperSpeed çıkalı 6 ay olmadı daha.

Kendim de gördüm ayrıca bir sürü forumlarda, yorumlarda scrollun kaydığını gördüm. 6 ay nerede 1 yıl nerede :D?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim de gördüm ayrıca bir sürü forumlarda, yorumlarda scrollun kaydığını gördüm. 6 ay nerede 1 yıl nerede :D?
Tamam V3 pro'nun scroll sorunu var Hyperspeed ürün olarak çıkalı daha 1 sene olmadı piyasaya sürüleli. Kronik Scroll olduğunu nerden çıkarıyosun ki. Kronik olsa bile 3-4 ayda da bozulabilir hiç bozulmaya da bilir. İlla 1 seneyi geçtiği saniye scroll bozulacak diye bişi yok.

Tamam V3 Pro'nun scroll sorunu var HyperSpeed ürün olarak çıkalı daha 1 sene olmadı piyasaya sürüleli. Kronik Scroll olduğunu nereden çıkarıyosun ki. Kronik olsa bile 3-4 ayda da bozulabilir hiç bozulmaya dabilir. İlla 1 seneyi geçtiği saniye scroll bozulacak diye bir şey yok.

Senin düşüncen ayrı benimki ayrı, kullanılan Kailh encoder hepsinde aynı. Unassembly yazarsan internete görürsün zaten.

Olabilir hocam ben ATK Z1 hiçbir adam akıllı global incelemesini göremedim. Bir tek Boarzdy vardı onda da gelen ürün baya QC sorunluydu. Ben alacak olsam Dav3 Hyperspeed'den yana tercih ederdim. Scroll hatası verirse ürün değişir de en azından birden fazla incelemeci tarafından kalitesi onaylanmış bir ürün bana kalırsa ama tercihinizi anlarım.

Kanka DeathAdder V3 Pro kullanıyorum performans müthiş ama asla alma sürekli gıcırtı kronik scroll problemi aşırı kötü. Metrese para harcamak gibi sonu yok ve hiçbir yere çıkmıyor. Kulaklık almam lazım yoksa ben ASUS'un harp ace 2 falan düşünüyorum.