Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Razer'ın oyuncu ekipmanları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce alınabilir ürünleri var mıdır?

Ben şahsen alınabilir birçok ürünü olduğunu düşünüyorum. Her ürünü alınmaz elbette fakat birçok alınabilir ürünü mevcut. Ancak bundan 5-6 yıl önce Razer'ın neredeyse tüm ekipmanları kötüydü. O zamanlar Razer aşırı pahalı fiyata kalitesiz ekipmanlar satıyordu. Pazarlaması ise sırf ışıklandırma üzerineydi. O yüzden de eski forumda asla Razer önerilmiyordu.

Ancak şimdilerde Razer'ın epey iyi ve alınabilir ürünleri mevcut. Fiyatları da zaman zaman iyi olabiliyor. Bu yüzden de Razer ekipmanların arasında alınabilir birçok ürünün olduğunu düşünüyorum.

Razer'ın yazılımlarına gelecek olursak, Razer'ın Synapse yazılımı zaman zaman sorunlu çalışabiliyor veya direkt hiç çalışmayabiliyor. Ben şahsen çalışmayan bir duruma hiç denk gelmedim fakat denk gelen kişilere rastladım. Yine de Synapse daha iyi olabilirdi. Diğer yazılımlardan ise THX Spatial Audio yazılımı hariç hiçbirinin pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle de Cortex yazılımı gereksiz bir yazılım bence.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Tek bir firmanın ürünlerini kullanacaksın ömrün boyu deseler muhtemelen Logitech veya Razer seçerim ama iki markanında sorunu ki özelikkle logitech'in sorunu ürünleri çok overpriced. Deathaddler V3 pro ile aynı fiyata 4K mouse veya 500TL daha üstüne 8K destekli ve daha iyi mouse'lar alabiliyorsun. Keza Kulaklıkları için falan da geçerli. Steelseries Nova 5 hepsinden daha iyi olmasına rağmen GPROX kablosuz ve Razer Blackshark PRO 2023 çok daha pahalıya satılıyorlar.

Gamepad'Leri için de aynı şey geçerli bu arada Logitech sırf satıyor diye 14 senelik gamepad'lere güncelleme yapmıyor bilmeyen insanlarda alıp duruyor yoksa işi gamepad üretmek olan çinli 3. parti üreticiler aynı fiyata çok daha iyi ürünler satıyorlar.