KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 19 Yer Mersin Bugün 13:53 #11 Guneyxz dedi: Ürünler bilindik sadece TR piyasasına yeni girdiler. En olmadı W75 al bari ama onlara sırf ROG diye o parayı verme. Genişletmek için tıkla... Wraith'den ürün almayı düşünmüyorum; plastik kalitesi kötü, gıcır gıcır ediyor ve onlardan bir kere mouse aldım, sensörü bozuk, iade ediyorum.
Guneyxz dedi: Ürünler bilindik sadece TR piyasasına yeni girdiler. En olmadı W75 al bari ama onlara sırf ROG diye o parayı verme. Genişletmek için tıkla... Wraith'den ürün almayı düşünmüyorum; plastik kalitesi kötü, gıcır gıcır ediyor ve onlardan bir kere mouse aldım, sensörü bozuk, iade ediyorum.
Guneyxz 1 Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 345 Çözümler 2 Beğeniler 119 Yer Antalya/Finike Bugün 13:55 #12 apn0s dedi: Wraith'den ürün almayı düşünmüyorum; plastik kalitesi kötü, gıcır gıcır ediyor ve onlardan bir kere mouse aldım, sensörü bozuk, iade ediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman arkadaşın önerdiği ürünlere bakın yoksa gidip 800 TL'lik mekanik klavye ile aranızda absürt bir fark olmayacak(dediklerizden birini alırsanız)
apn0s dedi: Wraith'den ürün almayı düşünmüyorum; plastik kalitesi kötü, gıcır gıcır ediyor ve onlardan bir kere mouse aldım, sensörü bozuk, iade ediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman arkadaşın önerdiği ürünlere bakın yoksa gidip 800 TL'lik mekanik klavye ile aranızda absürt bir fark olmayacak(dediklerizden birini alırsanız)
KS KS apn0s Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 85 Çözümler 1 Beğeniler 19 Yer Mersin Bugün 13:56 #13 Guneyxz dedi: O zaman arkadaşın önerdiği ürünlere bakın yoksa gidip 800 TL'lik mekanik klavye ile aranızda absürt bir fark olmayacak(dediklerizden birini alırsanız) Genişletmek için tıkla... Arkadaşın önerdikleri de Wraith dekilere benzer, çok bir farkları yok.
Guneyxz dedi: O zaman arkadaşın önerdiği ürünlere bakın yoksa gidip 800 TL'lik mekanik klavye ile aranızda absürt bir fark olmayacak(dediklerizden birini alırsanız) Genişletmek için tıkla... Arkadaşın önerdikleri de Wraith dekilere benzer, çok bir farkları yok.