Razer'a yıllardır aynı şey söyleniyor ama hangi ürününü kullansam memnun kalıyorum. Klavye kullanmadığımdan yorum yapamam ama üst seviye ürün alacak olsam Logi veya Razer bakardım. Belki HyperX.
Razer'a yıllardır aynı şey söyleniyor ama hangi ürününü kullansam memnun kalıyorum. Klavye kullanmadığımdan yorum yapamam ama üst seviye ürün alacak olsam Logi veya Razer bakardım. Belki HyperX.
Marka bazlı bakıyorsunuz, yanlış bu. Siz memnun kaldınız diye ürün iyi olmuyor sonuçta, bu Razer'in klavyelerinin fiyatının çok altında kaldığını değiştirmiyor. Siz ürün alırken sadece markaya bakıyorsunuz.
Neye göre denir, kullanıcı incelemesi mi? Elbette önemli ama Rampage klavyeden memnun olanda var. Söylediğiniz aşırı saçma siz telefon alırken teknik veriye bakmıyorsunuz o zaman?
Bir model, Logitech'in modelinden her konuda daha iyiyse yine de Logitech alıyorsanız, marka fanboyusunuz.
SADECE teknik veriye bağlı kalınmaz. Razer da Logitech de gayet güzel ürünler üretiyor. Markaları ucuzlaştırmayı çok doğru bulmuyorum. Not: Şu an Razer ürünüm sıfır.