Ranforth

Çalışkan
Selam,

Fiyat hatası gibi mükemmel bir indirim söz konusu.

Razer Hunstman V3 X TKL RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi son 6 aydır hiç bu kadar düşmemişti.

Eş değer rakipleri 3.999 TL'ye ürünü satarken son 6 ayın en iyi fiyatından bile %22 daha ucuz ve Amazon kendisi satıyor.
Kalitesine zaten şüphe yok kaçırmayın.

1762365492714.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@michaelscofield, hotswap da kullandım da ne gereği olduğunu hala çözemedim. Sağlam switchler oldukça değiştirebiliyor olmanın anlamı ne?
Elektronik ürün bu, o "sağlam switchler" ansızın bozulabilir. Mesela space tuşuna çok fazla abandığım için switchi 1 hafta önce bozuldu. Klavye de kullanmadığım bir tuşun switchiyle değiştirdim, ekstra masrafa girmeden kullanmaya devam ediyorum.

@michaelscofield, yani bunu göze alarak yemek başka, dikkat etmek başka. Ben Razer'ın söylendiği kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Hele ki adı geçen saçma sapan bir sürü birbirinin çakması markalar varken...

@D4C, elbette mümkün ama özellikle ucuza çok özellikli ürünler bozulmaya daha yatkın bence.

Ben Razer'ın söylendiği kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Hele ki adı geçen saçma sapan bir sürü birbirinin çakması markalar varken...
Model bazlı bakmak gerek, marka değil. Saçma sapan dediğiniz markalar ne yapıyorsa onu kopyalıyor Logitech ve Razer. Razer'ın alınabilir bir tane klavyesi yok. Hepsi hak ettiğinin 3-4 katı. Mesela Ornata V3X 1000 liralık klavyeden daha kötü. Razer'ın sadece adı var şu an.