Razer Kraken V4 mü yoksa Razer Kraken V3 Pro mu?

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bu iki kulaklıktan Razer Kraken V4 veya Razer Kraken V3 Pro’dan birini alacağım. Hangisi daha iyidir? Ses kalitesi ve bass kalitesi açısından bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz fazla bass ve titreşim sevdiğimden bu iki modele yöneldim v4'te titreşim özelliği yok ama sorun değil eğer sesi daha yüksek ise onu alıyim diyorum

İkisinin de ses kalitesi Pelta'ya göre çok geride. Bence bu indirimi kaçırmayın pişman olmazsınız. Benim kullandıklarımdan Nova 5 öneririm ama Pelta'ya göre oda birtık kötü.

İkisinin de ses kalitesi Pelta'ya göre çok geride. Bence bu indirimi kaçırmayın pişman olmazsınız. Benim kullandıklarımdan Nova 5 öneririm ama Pelta'ya göre oda birtık kötü.
Peki pelta mı daha iyi delta 2 mi

Sürücüleri ve mikrofonları aynı bu yüzden hangisi daha ucuz ve hafifse ona yönelin. Bu kadar fiyat farkı olmasa Delta 2 derdim ama cidden neredeyse 3000 TL'lik bir fark var. Pelta önerim olur.
Peki hocam teşekkür ederim.

Sürücüleri ve mikrofonları aynı bu yüzden hangisi daha ucuz ve hafifse ona yönelin. Bu kadar fiyat farkı olmasa Delta 2 derdim ama cidden neredeyse 3.000 TL'lik bir fark var. Pelta önerim olur.

Hocam peki ROG Delta 2'den daha iyi ve ses ve bass seviyesi daha yüksek bir kulaklık var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…