Merhaba arkadaşlar, bu iki kulaklıktan Razer Kraken V4 veya Razer Kraken V3 Pro’dan birini alacağım. Hangisi daha iyidir? Ses kalitesi ve bass kalitesi açısından bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam biraz fazla bass ve titreşim sevdiğimden bu iki modele yöneldim v4 te titreşim özelliği yok ama sorun değil eğer sesi daha yüksek ise onu alıyim diyorum
Hocam biraz fazla bass ve titreşim sevdiğimden bu iki modele yöneldim v4'te titreşim özelliği yok ama sorun değil eğer sesi daha yüksek ise onu alıyim diyorum
İkisinin de ses kalitesi Pelta'ya göre çok geride. Bence bu indirimi kaçırmayın pişman olmazsınız. Benim kullandıklarımdan Nova 5 öneririm ama Pelta'ya göre oda birtık kötü.
İkisinin de ses kalitesi Pelta'ya göre çok geride. Bence bu indirimi kaçırmayın pişman olmazsınız. Benim kullandıklarımdan Nova 5 öneririm ama Pelta'ya göre oda birtık kötü.
Sürücüleri ve mikrofonları aynı bu yüzden hangisi daha ucuz ve hafifse ona yönelin. Bu kadar fiyat farkı olmasa Delta 2 derdim ama cidden neredeyse 3000 TL'lik bir fark var. Pelta önerim olur.
Sürücüleri ve mikrofonları aynı bu yüzden hangisi daha ucuz ve hafifse ona yönelin. Bu kadar fiyat farkı olmasa Delta 2 derdim ama cidden neredeyse 3000 TL'lik bir fark var. Pelta önerim olur.
Sürücüleri ve mikrofonları aynı bu yüzden hangisi daha ucuz ve hafifse ona yönelin. Bu kadar fiyat farkı olmasa Delta 2 derdim ama cidden neredeyse 3.000 TL'lik bir fark var. Pelta önerim olur.