Mesela mouselarında Scroll kronikti daha Viper V3 serisine kadar. Klavyeleri gördüğünüz üzere 3K'ya deli gibi kalite farkı atacak custom klavyeler veya manyetik switch klavyeler alabiliyorken razer 3000TL'ye membran satıyor. Kulaklık olarak elde tutulur sadece Blackshark V2 hyperspeed ve V2 pro'su var onda da aynı fiyat bandındaki diğer kulaklıklardan geride kalıyor gene.

Sizin ne düşündüğünüz umurumda değil size hareket eden ben de değilim adam etmiş. Burada sadece adamın konu hakkında haklı olduğunu söyledim Razer ürünleri özellikle klavyede geri kalıyor geri kalan ürünler de mouse olarak gene scroll kronik olsa da bence fareleri iyi özellikle yeni Viper V3 ve Deathaddler V3 HyperSpeed olarak ama hep bir yerden kendilerine yakışmayacak eksikleri var.

Size şu arkadaşı gösteriyorum sadece çok bir şey söylemeye gerek yok:

Eki Görüntüle 122352

Eki Görüntüle 122353

Eki Görüntüle 122354

Şu an orada 3 günlük cezam var yoksa bu arkadaşa ağzının payını verecektim sizin düşünceleriniz nedir?
Razer Ornata V3 kazık ve vasat bir klavye, fiyat bandında membran, ne mekanik ne hotswap. Razer klavyeleri genel olarak vasat-orta arasi fazla yanlis fiyatlandirma var. Hangi konu bu?

İyi bir klavye değil.

Razer farelerin da çoğu scroll sorunlu mesela. Her konuda başarılı değil Razer. Körü körüne savunmaya gerek yok.

Razer'ı herhalde en başarılı bulduğum kısım Kishi fakat onlarda overprice ürünler. Fakat arayüz eklentisi ve rahatlığıyla bence en iyi yaptığı şeylerden.

2025 yılındayız, artık "ışıklı mekanik hisli" membran klavye alınmaz. Aynı fiyata alacağınız %60'lık AK680 gibi klavyeler çok daha memnun edecektir.

Razer Ornata V3 kazık ve vasat bir klavye, fiyat bandında membran, ne mekanik ne hotswap. Razer klavyeleri genel olarak vasat-orta arasi fazla yanlis fiyatlandirma var. Hangi konu bu?

1739197099305.webp

Hocam sorması ayıp RTX 4060 olayı nereden çıktı peki? Zamanında epey bir eski tip HP bilgisayar kullandım ve bu bilgisayar biraz HP Pavilion dv serisi gibi duruyor. Kendi DV3'üm hala durur hatta :D inşallah ironidir de ben anlamamışımdır.

HP Pavilion DV6000 serisinden mi bu? Tanımamın sebebi HP Pavilion ekran kenarları var ve kamera yuvası çıkıntılı ayrıca Pavilion DV5-6 gibi numaralara göre sıra dışı duran touchpad ve klavye üstü ışıkları. Ek olarak cihazın aynı modeli de elimde var fakat bozuk.

Son düzenleme:
Yorumu yapan kişi biraz sert bir şekilde çıkışmış ancak dediklerinin çoğu doğru. Bir markanın fanboyu olmak en çok markaların isteyeceği şey çünkü hem size bir tutar ödenmiyor hem de trollüğünü yapmış oluyorsunuz. Size fanboysunuz demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Sadece bir markayı arka plan fotoğrafı yapacak kadar sevdalı olmaya gerek yok.

Yorumu yapan kişi biraz sert bir şekilde çıkışmış ancak dediklerinin çoğu doğru. Bir markanın fanboyu olmak en çok markaların isteyeceği şey çünkü hem size bir tutar ödenmiyor hem de trollüğünü yapmış oluyorsunuz. Size fanboysunuz demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Sadece bir markayı arka plan fotoğrafı yapacak kadar sevdalı olmaya gerek yok.

Bende mesela SteelSeries Apex 9 mini kullanıyorum ama sıfır tavsiyelerde asla önermem yani gidip de bu klavye için sıfır 6-7 bin TL vermek akıl mantık almaz. Ben şahsen gidip 2 aylık faturalı kutulu 1.500 civarına aldım ondan fiyatına göre beni gayet memnun ediyor.
Ayrıca konuda ki klavye membran yani bu fiyatı bu Klavye'ye vermek bence biraz fantezi işi.

Eki Görüntüle 123254

Hocam sorması ayıp RTX 4060 olayı nereden çıktı peki? Zamanında epey bir eski tip HP bilgisayar kullandım ve bu bilgisayar biraz HP Pavilion dv serisi gibi duruyor. Kendi DV3'üm hala durur hatta :D inşallah ironidir de ben anlamamışımdır.

HP Pavilion DV6000 serisinden mi bu? Tanımamın sebebi HP Pavilion ekran kenarları var ve kamera yuvası çıkıntılı ayrıca Pavilion DV5-6 gibi numaralara göre sıra dışı duran touchpad ve klavye üstü ışıkları. Ek olarak cihazın aynı modeli de elimde var fakat bozuk.
HD 4600'den bahsediyo herhalde.