PixaBel
Çalışkan
Arkadaşlar selam, asagidaki SS uzerinde belirttigim yer surekli olarak kendi kendine kapaniyor arada bir. Aciyorum ama bir sure sonra yine kapaniyor yarim saate veya 1 saate falan kafasina gore. Mic aç kapa yapiyorum acaba ondan mi diye ama degil. Kulakligi kapatiyorum belki ondandir diye ama yine ayarlar ayni. Ne oluyorsa kendi kendine sonradan oluyor ve kapaniyor burasi. Klavye-mouse sesleri gitsin istemiyorum karsiya ve o yuzden aciyorum bu ayari. Sorun neden kaynakli acaba, bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Kulaklik: Razer BlackShark V3
Firmware Update attim ve son surumunde zaten.
Gecici olarak ise yarar bir cozum buldum ama her bilgisayari yeniden actiginizda tekrar yapmaniz gerekiyor ne yazik ki. Razer Synaps programini actiktan sonra ayarlar kismindan mikrofon ozelligini dilediginiz gibi degistirin ve ayarlayin. Daha sonra programi 2. masaustune atin. Orada aktif olarak kalsin pencere bilgisayar acik oldugu surece. Programi kapatmadiginiz icin ayarlarda bir degisiklik olmuyor nedense.
Kulaklik: Razer BlackShark V3
Firmware Update attim ve son surumunde zaten.
Gecici olarak ise yarar bir cozum buldum ama her bilgisayari yeniden actiginizda tekrar yapmaniz gerekiyor ne yazik ki. Razer Synaps programini actiktan sonra ayarlar kismindan mikrofon ozelligini dilediginiz gibi degistirin ve ayarlayin. Daha sonra programi 2. masaustune atin. Orada aktif olarak kalsin pencere bilgisayar acik oldugu surece. Programi kapatmadiginiz icin ayarlarda bir degisiklik olmuyor nedense.
Son düzenleme: