İntel_celeron 68

Uzman
Çok fazla araç kullandığım için navigasyona bolca ihtiyacım oluyor; ancak iPhone 15'in bataryası pek dayanmıyor maalesef, Samsung A20'yi navigasyon için kullanıyorum. Here We GO uygulamasının çevrim dışı haritasını indirdim ama çok saçmalıyor; uygulama olmayan yola falan sokuyor ya da çıkmaz sokağa. Yollar falan güncel değil. Daha iyi bir uygulama öneriniz var mı? Çevrim dışı çalışabilen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla araç kullandığım için navigasyona bolca ihtiyacım oluyor; ancak iPhone 15'in bataryası pek dayanmıyor maalesef, Samsung A20'yi navigasyon için kullanıyorum. Here We GO uygulamasının çevrim dışı haritasını indirdim ama çok saçmalıyor; uygulama olmayan yola falan sokuyor ya da çıkmaz sokağa. Yollar falan güncel değil. Daha iyi bir uygulama öneriniz var mı? Çevrim dışı çalışabilen.
iGO öneririm.

Hocam ona hiç bakmadım, çevrim dışı harita var mıydı onda?
Evet var. Google Maps'e giriş yaptıktan sonra sağ üstte profil fotoğrafınıza tıklayın. Orada "Çevrim dışı Haritalar" yer alıyor. Bir bölge seçip o bölgedeki tüm yolları indirebiliyorsunuz. Çoğu zaman hayatımı kurtardı bu işlev.

Evet var. Google Maps'e giriş yaptıktan sonra sağ üstte profil fotoğrafınıza tıklayın. Orada "çevrim dışı haritalar" yer alıyor. Bir bölge seçip o bölgedeki tüm yolları indirebiliyorsunuz. Çoğu zaman hayatımı kurtardı bu işlev.

Teşekkürler hocam, ben Google Maps'da yok sanıyordum çevrim dışı harita.

Son düzenleyen: Moderatör: