S10 FE+ kullanıyorum, düzenli notlar alabileceğim bir not uygulaması arıyorum. Tercihen ücretsiz olması iyi olur fakat aşırıya kaçmayacak şekilde ücretli uygulama önerilerine de açığım. Kullanıp memnun kaldıklarınıza öncelik vereceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
S10 FE+ kullanıyorum, düzenli notlar alabileceğim bir not uygulaması arıyorum. Tercihen ücretsiz olması iyi olur fakat aşırıya kaçmayacak şekilde ücretli uygulama önerilerine de açığım. Kullanıp memnun kaldıklarınıza öncelik vereceğim.
Samsung'un kendi uygulaması gayet güzel neden başka bir uygulama istiyorsunuz?
Şablon ve arayüz.Samsung'un kendi uygulaması gayet güzel neden başka bir uygulama istiyorsunuz?
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Obsidian, beğenmezsen Easy Notes
kaganaltug
Yetkin
Hocam neredeyse hepsini denedim, en güzel hissiyat Notewise, basit kullanım Samsung Notes, zihin haritası çizimleri için DrawNotes. Notion gibi gündelik kullanımlarda ise Keep, Notion ve Obsidian. (Basit kullanım için Keep, ileri düzey için Obsidian.)S10 FE+ kullanıyorum, düzenli notlar alabileceğim bir not uygulaması arıyorum. Tercihen ücretsiz olması iyi olur fakat aşırıya kaçmayacak şekilde ücretli uygulama önerilerine de açığım. Kullanıp memnun kaldıklarınıza öncelik vereceğim.
Çok teşekkürler deneyimlerini aktardığın için Kağan. Notewise ücretli mi peki? Tablet modelin ne?Hocam neredeyse hepsini denedim, en güzel hissiyat Notewise, basit kullanım Samsung Notes, zihin haritası çizimleri için DrawNotes. Notion gibi gündelik kullanımlarda ise Keep, Notion ve Obsidian. (Basit kullanım için Keep, ileri düzey için Obsidian.)
kaganaltug
Yetkin
Rica ederim ne demek. S7 FE kullanıyorum. Notewise ücretli fakat ben korsan olarak indirdim. Ücretsiz olarak max. 50 sayfaya sahip iki tane PDF yükleyerek deneme yapabilirsiniz. Yazım hissiyatı Goodnotes'a çok benziyor. Flexcil de hoşunuza gidebilir. Jnotes da kullandım ama kesinlikle önce Notewise deneyinÇok teşekkürler deneyimlerini aktardığın için Kağan. Notewise ücretli mi peki? Tablet modelin ne?