22693

Çalışkan
Dostlar; Android tabletler için hem ücretsiz olan, hem stabil olan, hem not almak için ideal olan hem de PDF'leri aynı şekilde ücretsiz destekleyen bir not alma uygulaması öneriniz var mıdır? Kullandığım tabletin dahili uygulaması PDF'leri desteklemiyor, PDF'ler için ayrı olarak kullandığım Nebo uygulaması da sıkıntılı gibi geldi bana. Sizin önerileriniz var mıdır bu konuda?

Dostlar; Android tabletler için hem ücretsiz olan, hem stabil olan, hem not almak için ideal olan hem de PDF'leri aynı şekilde ücretsiz destekleyen bir not alma uygulaması öneriniz var mıdır? Kullandığım tabletin dahili uygulaması PDF'leri desteklemiyor, PDF'ler için ayrı olarak kullandığım nebo uygulaması da sıkıntılı gibi geldi bana. Sizin önerileriniz var mıdır bu konuda?

Tabletiniz nedir? Flexcil vardı iyiydi.

Dostlar; Android tabletler için hem ücretsiz olan, hem stabil olan, hem not almak için ideal olan hem de PDF'leri aynı şekilde ücretsiz destekleyen bir not alma uygulaması öneriniz var mıdır? Kullandığım tabletin dahili uygulaması PDF'leri desteklemiyor, PDF'ler için ayrı olarak kullandığım Nebo uygulaması da sıkıntılı gibi geldi bana. Sizin önerileriniz var mıdır bu konuda?
Not tutmak için EasyNotes öneririm PDF görüntülemek için İmageToolbox öneririm içerisinde PDF görüntülemede var.

Lenovo'nun kötü yanı o. Flexcil onun gibi kendi PDF uygulaması olmayan cihazlar için iyi.
Sorununun çözülmesine sevindim.
Aslında kullandığım tablet de harici bir PDF uygulaması yüklü olarak kuruldu ilk başta. Uygulamanın ismi en yukarıda belirttiğim gibi "Nebo" ama sıkıntılı bir uygulama bence biraz. Stabilite sorunları olan bir aplikasyon.