Dostlar; Android tabletler için hem ücretsiz olan, hem stabil olan, hem not almak için ideal olan hem de PDF'leri aynı şekilde ücretsiz destekleyen bir not alma uygulaması öneriniz var mıdır? Kullandığım tabletin dahili uygulaması PDF'leri desteklemiyor, PDF'ler için ayrı olarak kullandığım Nebo uygulaması da sıkıntılı gibi geldi bana. Sizin önerileriniz var mıdır bu konuda?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Dostlar; Android tabletler için hem ücretsiz olan, hem stabil olan, hem not almak için ideal olan hem de PDF'leri aynı şekilde ücretsiz destekleyen bir not alma uygulaması öneriniz var mıdır? Kullandığım tabletin dahili uygulaması PDF'leri desteklemiyor, PDF'ler için ayrı olarak kullandığım nebo uygulaması da sıkıntılı gibi geldi bana. Sizin önerileriniz var mıdır bu konuda?
Tabletiniz nedir? Flexcil vardı iyiydi.
Hayır denemedim. İyi midir?
Lenovo Idea Tab kullanıyorum. Flexcil'i şu an deniyorum ve güzel uygulamaymis hakikaten. İş görür.Tabletiniz nedir? Flexcil vardı iyiydi.
Not tutmak için EasyNotes öneririm PDF görüntülemek için İmageToolbox öneririm içerisinde PDF görüntülemede var.Dostlar; Android tabletler için hem ücretsiz olan, hem stabil olan, hem not almak için ideal olan hem de PDF'leri aynı şekilde ücretsiz destekleyen bir not alma uygulaması öneriniz var mıdır? Kullandığım tabletin dahili uygulaması PDF'leri desteklemiyor, PDF'ler için ayrı olarak kullandığım Nebo uygulaması da sıkıntılı gibi geldi bana. Sizin önerileriniz var mıdır bu konuda?
- Makaleler
- 6
Lenovo ıdea Tab kullanıyorum. Flexcil'i şu an deniyorum ve güzel uygulamaymis hakikaten. İş görür.
Lenovo'nun kötü yanı o. Flexcil onun gibi kendi PDF uygulaması olmayan cihazlar için iyi.
Sorununun çözülmesine sevindim.
venovar 53
Üstün
Aslında kullandığım tablet de harici bir PDF uygulaması yüklü olarak kuruldu ilk başta. Uygulamanın ismi en yukarıda belirttiğim gibi "Nebo" ama sıkıntılı bir uygulama bence biraz. Stabilite sorunları olan bir aplikasyon.Lenovo'nun kötü yanı o. Flexcil onun gibi kendi PDF uygulaması olmayan cihazlar için iyi.
Sorununun çözülmesine sevindim.
Yeni konular
-
-
-
CS2 ilk açılışta fatal error verip dosya doğrulaması yapıyor
- DeadlyMania7
-
-
-
-