Detaylar
Kim cevapladı?Shock Blast
Uzman
Hayır , gereksiz bir şişirme yazilim. Hiçbirsey 2 tane hoparlöre 360 7.1 deneyimi yasatamaz
Hayır, gereksiz bir şişirme yazilim. Hiçbir şey 2 tane hoparlöre 360 7.1 deneyimi yasatamaz.
Sağ olun normal 7.1 programı nı yüklesem olur değil mi?
Hellmonger
Becerikli
Tek seferde alınıyor ben uzun zamandır kullandım gayet memnunum. Barracuda X ile kullanıyorum (PC yazılım desteği yok equalizer yok) stereo ses için de bass Boost, sound normalization gibi ayarlarda geliyor. Equalizer geliyor iyi. Ayrıca 7.1 de en iyi yazılım bence. Alırken kulaklıkla gelen yazılımda indirimle 10 dolar a gelmişti. Yalnız alırken Razer shopdan aldığınız için adres Amerika adresi gerekiyor. Ben beyaz sarayın adresini girip öyle aldım kabul ediyor. Diğer tüm cihazlarla uyumlu.
Tek seferde alınıyor ben uzun zamandır kullandım gayet memnunum. Barracuda X ile kullanıyorum (PC yazılım desteği yok equalizer yok) stereo ses için de bass Boost, sound normalization gibi ayarlarda geliyor. Equalizer geliyor iyi. Ayrıca 7.1 de en iyi yazılım bence. Alırken kulaklıkla gelen yazılımda indirimle 10 dolar a gelmişti. Yalnız alırken Razer shopdan aldığınız için adres Amerika adresi gerekiyor. Ben beyaz sarayın adresini girip öyle aldım kabul ediyor. Diğer tüm cihazlarla uyumlu.
Sadece PC de kullanacağım yükleme me grek yok sadece 7.1 kullansam olur.
Hellmonger
Becerikli
Sadece PC de kullanacağım yükleme me grek yok sadece 7.1 kullansam olur.
Sen bilirsin hocam ben sorun cevap verdim normal 7.1'i idare eder.
Sen bilirsin hocam ben sorun cevap verdim normal 7.1'i idare eder.
Teşekkür ederim.