S Silentac Çalışkan Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Beğeniler 6 2 Ağustos 2025 #1 Hiçbir şekilde bağlanmıyor, girer girmez çevrimdışı moda geçiyor. VPN ile girmeyi denedim, uygulamayı sildim yeniden yükledim ama durum aynı.
Hiçbir şekilde bağlanmıyor, girer girmez çevrimdışı moda geçiyor. VPN ile girmeyi denedim, uygulamayı sildim yeniden yükledim ama durum aynı.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 9 Ağustos 2025 #2 Silentac dedi: Hiçbir şekilde bağlanmıyor, girer girmez çevrimdışı moda geçiyor. VPN ile girmeyi denedim, uygulamayı sildim yeniden yükledim ama durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdaki internet bağlantısını kontrol edin. Diğer uygulamaların interneti kullanıp kullanmadığını test edin. Güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarınızı kontrol edin. Razer uygulamasının internet erişimine izin verip vermediğini kontrol edin. Razer uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse en son versiyonunu indirin ve yükleyin. Ağ ayarlarınızı sıfırlayın: 1. Windows Tuş + R tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini açın. 2. "cmd" yazın, ardından Ctrl + Shift + Enter tuşlarına basarak yönetici olarak cmd açın. 3. Aşağıdaki komutları sırayla yazıp Enter'a basın: - ipconfig /release - ipconfig /flushdns - ipconfig /renew Razer uygulamasını başlatmadan önce bilgisayarınızı yeniden başlatın. Modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatın. Farklı bir ağ bağlantısı (mobil hotspot gibi) deneyin. Razer uygulamasının resmi destek sayfasını ziyaret edin ve oradan ek yardım almayı düşünün.
Silentac dedi: Hiçbir şekilde bağlanmıyor, girer girmez çevrimdışı moda geçiyor. VPN ile girmeyi denedim, uygulamayı sildim yeniden yükledim ama durum aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdaki internet bağlantısını kontrol edin. Diğer uygulamaların interneti kullanıp kullanmadığını test edin. Güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarınızı kontrol edin. Razer uygulamasının internet erişimine izin verip vermediğini kontrol edin. Razer uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse en son versiyonunu indirin ve yükleyin. Ağ ayarlarınızı sıfırlayın: 1. Windows Tuş + R tuşlarına basarak "Çalıştır" penceresini açın. 2. "cmd" yazın, ardından Ctrl + Shift + Enter tuşlarına basarak yönetici olarak cmd açın. 3. Aşağıdaki komutları sırayla yazıp Enter'a basın: - ipconfig /release - ipconfig /flushdns - ipconfig /renew Razer uygulamasını başlatmadan önce bilgisayarınızı yeniden başlatın. Modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatın. Farklı bir ağ bağlantısı (mobil hotspot gibi) deneyin. Razer uygulamasının resmi destek sayfasını ziyaret edin ve oradan ek yardım almayı düşünün.