Razer Viper Mini mouse, Vatan'da satılanlardan farklı gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 623
  • Etiketler Etiketler
    mouse razer

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, 1.5-2 yıldır kullandığım Razer Viper Mini Mouse'um var.

Vatan'a gittiğimde oradaki mouseların malzeme kalitesi daha farklı ve Skatez'leri daha küçük. Bendeki modelde ise Skatez'leri daha büyük ve malzemesi daha farklı.

Bu fark neden kaynaklanıyor?"
Fotoğrafları:

Hayır farklı değil. Fotoğraftan bakınca daha büyük gözüküyor sadece. Ayrıca teşhir ürün ile sıfır ürünün tabii ki farkı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır farklı değil. Fotoğraftan bakınca daha büyük gözüküyor sadece. Ayrıca teşhir ürün ile sıfır ürünün tabii ki farkı olacak.
Alakası yok, fotoğraftaki mouse sadece bendeki biliyorsunuz değil mi? Vatan'a gidince skatez'leri daha küçük yanlışım yok. Kullandıkça skatez mi küçülecek ayrıca?

Bu arada ben kendi mouseumu Hepsiburada'da güvenli bir satıcıdan aldım.

Model numarası farklı olabilir. Modeli güncellemişlerdir. Çok sıra dışı bir durum değil.
Oradaki mouseların malzeme kalitesi daha iyi geliyor ve skatezi daha küçük sadece fark bu.

Güncelleme dediğim şey zaten modelin tamamen değişmesi değil. Banttaki üretimde birkaç değişikliğe gidilmiş olabilir ya da üretimi fason olarak başka bir firma yapıyor olabilir. Birçok neden var.

Benim mouse için de aynı durum mevcut, sanırım modelde ufak güncellemeler olmuş. (Viper Mini yine.)
Güncelleme dediğim şey zaten modelin tamamen değişmesi değil. Banttaki üretimde birkaç değişikliğe gidilmiş olabilir ya da üretimi fason olarak başka bir firma yapıyor olabilir. Birçok neden var.
Teşekkür ederim cevaplar için.

Bu arada konuyu moderasyon ekibinden biri görüyorsa mesajı aldım
Çalışıyorlar.

Razer Cobra olmasın hocam baktıklarınız? Viper Mini üretimi bitti yerini Cobra'ya bıraktı diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…