1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, 1.5-2 yıldır kullandığım Razer Viper Mini Mouse'um var.

Vatan'a gittiğimde oradaki mouseların malzeme kalitesi daha farklı ve Skatez'leri daha küçük. Bendeki modelde ise Skatez'leri daha büyük ve malzemesi daha farklı.

Bu fark neden kaynaklanıyor?"
Fotoğrafları:

IMG_20240221_225648.webp

IMG_20240221_225915.webp

Merhaba, 1.5-2 yıldır kullandığım Razer Viper Mini Mouse'um var.

Vatan'a gittiğimde oradaki farelerin malzeme kalitesi daha farklı ve Skatez'leri daha küçük. Bendeki modelde ise Skatez'leri daha büyük ve malzemesi daha farklı.

Bu fark neden kaynaklanıyor?"
Fotoğrafları:

Eki Görüntüle 21131

Eki Görüntüle 21132

Hayır farklı değil. Fotoğraftan bakınca daha büyük gözüküyor sadece. Ayrıca teşhir ürün ile sıfır ürünün tabii ki farkı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır farklı değil. Fotoğraftan bakınca daha büyük gözüküyor sadece. Ayrıca teşhir ürün ile sıfır ürünün tabii ki farkı olacak.
Alakası yok, fotoğraftaki mouse sadece bendeki biliyorsunuz değil mi? Vatan'a gidince skatez'leri daha küçük yanlışım yok. Kullandıkça skatez mi küçülecek ayrıca? 😃

Bu arada ben kendi mouseumu Hepsiburada'da güvenli bir satıcıdan aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim mouse için de aynı durum mevcut, sanırım modelde ufak güncellemeler olmuş. (Viper Mini yine.)
Güncelleme dediğim şey zaten modelin tamamen değişmesi değil. Banttaki üretimde birkaç değişikliğe gidilmiş olabilir ya da üretimi fason olarak başka bir firma yapıyor olabilir. Birçok neden var.
Teşekkür ederim cevaplar için.

Bu arada konuyu moderasyon ekibinden biri görüyorsa mesajı aldım 😎😎
Çalışıyorlar.
Screenshot_20240222_005732.webp