Mithandrill

Çalışkan
Merhabalar, elimde şu anda Razer Viper v2 Pro var scroll tuşu bozuldu(kronikmiş herhalde) ve sağolsun Amazon stok olmadığından ötürü sadece iade yolunu açıyor bana. Ürünü geçen yıl 3400 TL'ye satın almıştım o yüzden tekrar satın alamıyorum. Sizce ürünün iade ücretiyle Scyrox v6/v8 almalı mıyım? Viper v2 pro tam benim elime göre yapılmış bir mouse, claw-fingertip arası bir kullanım tarzım var.

Ayrıca diğer kaliteli önerilere de açığım.

Merhaba, elimde şu anda Razer Viper V2 Pro var scroll tuşu bozuldu(kronikmiş herhalde) ve sağ olsun Amazon stok olmadığından ötürü sadece iade yolunu açıyor bana. Ürünü geçen yıl 3400 TL'ye satın almıştım o yüzden tekrar satın alamıyorum. Sizce ürünün iade ücretiyle scyrox v6/v8 alınır mı? Viper V2 Pro tam benim elime göre yapılmış bir mouse, claw-fingertip arası bir kullanım tarzım var.

Ayrıca diğer kaliteli önerilere de açığım.

Viper V2 Pro iyi bir fare değil, scyrox daha mantıklı.

V6 daha iyi olur.

Screenshot_2025-03-26-17-48-37-650_com.android.chrome.webp

Viper V2 Pro ile v8'in Shape'i alakasız. V6 çok daha uygun olur konu sahibine. Fotoğraf paylaştım. İkisiyle de claw/fingertip tutulur.

Ben de claw fingertip kullanıyorum V6 shapeinde mouse kullandığımda sürekli avucuma takılıyor. V8 shapei çok daha uygun claw fingertip kullanan birine fakat herkesin kendi tercihi.