Bütçe ekleyebilirseniz Viper v3 pro.

Ne yazık ki ekleyemem çünkü Amazon'dan iade ücreti "3489 TL" civarı bir şey alacağım. Baktığım kadarıyla da en ucuz Viper v3 pro 6.500 TL ama yine de bütçemi 4500TL'ye kadar zorlayabilirim.

Viper V2 Pro ile V8'in shape'i alakasız. V6 çok daha uygun olur konu sahibine. Fotoğraf paylaştım. İkisiyle de claw/fingertip tutulur.

Hocam birde V6 için skatezleri kötü diyorlar, ekstra yanında alabileceğim önereceğiniz bir skatez var mıdır şayet karar verirsem?

Son düzenleme:
Hocam bir de V6 için skatezleri kötü diyorlar, ekstra yanında alabileceğim önereceğiniz bir skatez var mıdır şayet karar verirsem?

Evet pek güzel sayılmaz o yüzden xraypad Obsidian dot skatez aldım onlarla kullanıyorum fakat Wraith üzerinde stokta yok şu anda. Bunları denemedim ama deneyenler güzel olduğunu söylüyor deneyebilirsin.

Evet pek güzel sayılmaz o yüzden xraypad Obsidian dot skatez aldım onlarla kullanıyorum fakat Wraith üzerinde stokta yok şu anda. Bunları denemedim ama deneyenler güzel olduğunu söylüyor deneyebilirsin.

Teşekkürler hocam deneyip düşüncelerimi yazacağım buraya.

Güncelleme:

Amazon bozuk olan Razer Viper V2 Pro ile ilgili muadiliyle değişimi konusunda yardımcı olmayı kabul etti.

Öneri olarak ise;

Bunu; "Asus Rog Keris II Wireless" ve "Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2" önerdi. Sizce bunlardan hangisi konusunda seçim yapmalıyım?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam deneyip düşüncelerimi yazacağım buraya.

Güncelleme:

Amazon bozuk olan Razer Viper V2 Pro ile ilgili muadiliyle değişimi konusunda yardımcı olmayı kabul etti.

Öneri olarak ise;

Bunu; "Asus Rog Keris II Wireless" ve "Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2" önerdi. Sizce bunlardan hangisi konusunda seçim yapmalıyım?
Superlight 2 yapıştırın tabii ki.

Superlight 2 yapıştırın tabii ki.

Hocam Razer Viper v2 pro baz alındığında sizce benim tutuş tarzıma uyar mı? Birde bildiğim kadarıyla Scyrox önerinizde olduğu gibi bu mouse ta 8k raporlama hızı yok. Scyrox ile karşılaştırıldığında sizce para iadesi alıp Scyrox mu almalıyım yoksa Amazon'un teklifini kabul edip G Pro x Superlight 2 mi? Bilmediğimden soruyorum lütfen yargılamayın. :D

Hocam Razer Viper V2 Pro baz alındığında sizce benim tutuş tarzıma uyar mı? Bir de bildiğim kadarıyla scyrox önerinizde olduğu gibi bu mouse ta 8K raporlama hızı yok. Scyrox ile karşılaştırıldığında sizce para iadesi alıp scyrox mu almalıyım yoksa Amazon'un teklifini kabul edip G PRO X Superlight 2 mi? Bilmediğimden soruyorum lütfen yargılamayın. :D

Superlight 2 biraz daha ağır ve büyük kalıyor v8'e göre ama V6 ya çok yakın. En fazla 4K kullanırsın ki 2K en ideali bence.

Son düzenleme:
Hocam Razer Viper v2 pro baz alındığında sizce benim tutuş tarzıma uyar mı? Birde bildiğim kadarıyla Scyrox önerinizde olduğu gibi bu mouse ta 8k raporlama hızı yok. Scyrox ile karşılaştırıldığında sizce para iadesi alıp Scyrox mu almalıyım yoksa Amazon'un teklifini kabul edip G Pro x Superlight 2 mi? Bilmediğimden soruyorum lütfen yargılamayın. :D
Superlight 2 8000 Hz destekliyor. Ve evet tutuş tarziniza uygun. Superlight 2'nin shape'i palm/fingertip/claw tuşlarının hepsini destekliyor.