Güncel olarak bende bulunan bir fare, fazlasıyla beğeniyorum. Herhangi bir eksiğini de görmedim. Normalde Razer ürünleri kazık olur fakat bu ürün bayağı F/P. Donanım olarak zaten daha iyisi yok bu fiyata. 3950+ nordic 52840 MCU kullanıyor. Switch encoder falan ortalama düzeyde, diğerleri gibi. Fakat hissiyat olarak ben bayağı beğendim. Hissiyat açısından işçilik en önemlisi zaten. Pil konusu da sorun edilecek bir şey değil bana göre; kutu içinden pil çıkıyor. O sizi uzun süre idare eder. 300-500'e şarjlı pil + stant alabiliyorsunuz zaten. Bu sayede hem bataryalı bir fareye göre kat kat daha uzun pil süresi alıyorsunuz hem de değiştirilebilir piliniz oluyor; ikili alıyorsunuz çünkü 300-500'e. Ağırlık olarak normalde 80 gr civarı, kendi kutusundan çıkan pil ile birlikte. Ama ben 1300 mAh'lık farklı bir pil aldım, şu an benim farenin ağırlığı 76 falan tahminen. Bilindik marka isteyen kaçırmasın bence, istemeyen de kaçırmasın fakat tercih meselesi. Benim öyle bir takıntım yok, evde 2 tane de Çinli mouse var. Ama tercih ettim, bayağı da memnunum. Dediğim gibi her türlü daha iyi donanıma sahip bir mouse yok bu fiyata. Bir de üstüne üstlük Amazon garantili bir ürün. Shape olarak da GPX klonu, bayağı iyi bir shape bence
Razer ürünlerinde 250 TL indirim var. Ekstra olarak yeni hesap açıp 250amzn kodu ile indirim alacaksınız. Bu şekilde 1.900 TL'ye gelecek.
Razer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Esports Fare (Focus Pro 30K Optik Sensör, 280 saate kadar Pil, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları, 4000 Hz Kablosuz Örnekleme Hızı) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu