Bugün, 18 Kasım 2025 tarihinde Amazon üzerinden almış olduğum Razer Viper V3 Pro adlı mouse ile yaşadığım rezalet deneyimleri anlatacağım.
Giriş
Ürünü 18 Kasım'da sipariş ettim, 20 Kasım'da elime ulaştı. Bu mouseye M800 Ultra'dan geçmiştim bu arada. Geçme sebebim ise M800 Ultra'nın malzeme kalitesinin kötü olmasıydı. Kaplaması bile yok yani. Mouse geldi, iyi güzel sorun yok fakat mouse de gıcırdama sorunu var. Fazla rahatsız edici değil ama sonuçta bu ürün 5.750 TL yani. Ben o parayı bu tarz sorunları yaşamamak için verdim nasıl olsa. Amazon'dan almanın...
Benim de bu ürünler arasındaki favorilerim zaten Ninjutso Ten ve MayaX.
MayaX gerçekten mükemmel bir ürün. Bende Aimlabs sürümü mevcut fakat teknoloji olarak şu anda biraz eski kalıyor. Eğer MCU özelliğini göz ardı ederim dersen Ninjutso Ten ve MayaX ilk seçenekler olur.
Benim de bu ürünler arasındaki favorilerim zaten Ninjutso Ten ve MayaX.
MayaX gerçekten mükemmel bir ürün. Bende Aimlabs sürümü mevcut fakat teknoloji olarak şu anda biraz eski kalıyor. Eğer MCU özelliğini göz ardı ederim dersen Ninjutso Ten ve MayaX ilk seçenekler olur.
Büyük bir marka istiyorsan da Harpe Ace 2 gerçekten şu ana kadar Asus'un en iyi yaptığı hatta Viper V3 pro'dan bile iyi diyebileceğim bir ürün.
Hafif - Skatezleri kaliteli - Web driver destekli - Build kalitesi solid - Clickleri Sağlam. Viper V3 pro ama statlar kısmında her konuya +1 eklenmiş gibi bir ürün.
Bu arada Lamzu MayaX ekstra Amazon üzerinde de satılıyor. Bir fare'yi iyi yapan şey sadece sensör veya MCU değil. Şunu söyleyebilirim mesela Deathaddler V3 Hyperspeed indirimler ile 2500TL civarına düşüyor dimi ?
Kalite olarak ürün aynı bütçedeki tüm ürünlere 5000 basar. Tek eksi yönü 500IPS'lik eski sensör koymuşlar. Sensör harici tüm özellikleri yeni nesil. Sensör de kullanımda hissedilmiyor farkı güncel ürünlere göre.
MayaX hala parasını hakediyor. MCU eski nesil diye düşünme. O ürünün genel kalitesine çoğu ürün yaklaşamıyor hala. Solid bir seçenek alsan fiyatına her türlü değer.
Bende son dönemlerde peş peşe arızalı ürün gelme sorunu yaşadım. 1 yıllık da V3 Pro sensör arızası yaptı iade edip yeniden aldım, yeni gelen ilk hafta sensör arızası yaptı. Leviathan v4'e bulaştım 2 defa onda da farklı farklı arızalı ürün geldi, ondan zor kurtuldum.
Ben 4800TL’ye aldım şu an fiyatı biraz daha yüksek. QC olarak evet Razer kötü ama elimdeki mouse şimdilik sorunsuz. Yazılım rezalet ama kulaklığım olduğu için kullanmam kaçınılmaz.
Bende son dönemlerde peş peşe arızalı ürün gelme sorunu yaşadım. 1 yıllık da V3 Pro sensör arızası yaptı iade edip yeniden aldım, yeni gelen ilk hafta sensör arızası yaptı. Leviathan v4'e bulaştım 2 defa onda da farklı farklı arızalı ürün geldi, ondan zor kurtuldum.
Ben 4. 800 TL'ye aldım şu an fiyatı biraz daha yüksek. Qc olarak evet Razer kötü ama elimdeki mouse şimdilik sorunsuz. Yazılım rezalet ama kulaklığım olduğu için kullanmam kaçınılmaz.