Razer Viper V3 Pro alternatifi mouse önerisi

Sizde ne gibi bir sorun oldu, scroll mu?
Asla fiyatını hak etmiyor. Üstelik:
QC olarak berbat. Yazılımı saymıyorum bile.

İşte Maya X parasını hakketmiyor o yüzden gidipte ona 5500TL vermek saçma olacak.

Fiyatı yaklaşık 6500TL o kadar çıkamam şu an.

Bu arada Lamzu MayaX ekstra Amazon üzerinde de satılıyor. Bir fare'yi iyi yapan şey sadece sensör veya MCU değil. Şunu söyleyebilirim mesela Deathaddler V3 Hyperspeed indirimler ile 2500TL civarına düşüyor dimi ?
Kalite olarak ürün aynı bütçedeki tüm ürünlere 5000 basar. Tek eksi yönü 500IPS'lik eski sensör koymuşlar. Sensör harici tüm özellikleri yeni nesil. Sensör de kullanımda hissedilmiyor farkı güncel ürünlere göre.

İşte Maya X parasını hakketmiyor o yüzden gidipte ona 5500TL vermek saçma olacak.

Fiyatı yaklaşık 6500TL o kadar çıkamam şu an.
MayaX hala parasını hakediyor. MCU eski nesil diye düşünme. O ürünün genel kalitesine çoğu ürün yaklaşamıyor hala. Solid bir seçenek alsan fiyatına her türlü değer.

Arkadaş Amazon'dan aldı peş peşe 3 defa arzalı ürün gönderdiler.
Bende son dönemlerde peş peşe arızalı ürün gelme sorunu yaşadım. 1 yıllık da V3 Pro sensör arızası yaptı iade edip yeniden aldım, yeni gelen ilk hafta sensör arızası yaptı. Leviathan v4'e bulaştım 2 defa onda da farklı farklı arızalı ürün geldi, ondan zor kurtuldum.

Asla fiyatını hak etmiyor. Üstelik:
Qc olarak berbat. Yazılımı saymıyorum bile.
Ben 4800TL’ye aldım şu an fiyatı biraz daha yüksek. QC olarak evet Razer kötü ama elimdeki mouse şimdilik sorunsuz. Yazılım rezalet ama kulaklığım olduğu için kullanmam kaçınılmaz.

Ucuz seçenek bakıyorsan waizowl ogm Cloud ve Cloudxs'de iyi seçenekler.

4. 000 TL ikisi de şu an. XS ufak bir ürün biraz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…