Shapeleri birbirlerinden aman aman farklı değil hocam bence, ayrıca Xantares'in olayı farklı bence hocam gereksiz takıntı yapıyor. Sponsorluk konusunda da dediğim gibi bence sponsorlukla alakası yok, kullanmak zorunda değiller.

Altta ninjutsu ile V3 Pro'nun shape karsılastırmasi var birini kullanan diğerini kullanamaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260521_190622_Chrome (1).webp
    Screenshot_20260521_190622_Chrome (1).webp
    157,8 KB · Görüntüleme: 12
Altta ninjutsu ile V3 Pro'nun shape karsılastırmasi var birini kullanan diğerini kullanamaz.
Kullanır hocam neden kullanamasın? Sora daha çok Claw Grip için fakat alışılmayacak bir şey değil yani. Ayrıca gidip bambaşka shape sahip olan mouse atmışsınız. Mesela Razer Viper V3 Pro kullanan bir esporcu neden gidip ATK X1 V2 kullanmıyor ki sonuçta aynı shape değil mi? Bu işin en takıntılıları en profesyonelleri bu adamlar sonuçta onlar neden çin markalarını tercih etmiyor bu kadar iyiyse ben onu merak ediyorum.

Neyse sonuç olarak siz ben Razer Logitech alacağım kararımdan vazgecmem diyorsaniz Logitech light Speed 2 alın hocam ne diyelim kararınız değismeyecek gibi fiyatı da zamlanmıs zamlanmasaydi iyi olacaktı.
Superlight 2C olabilir belki de fiyatları daha pahalı, stokları azalmış sanırım.