F/P olarak evet, ama KS tam aynı özelliklerde bir model istedi, ona yakın bunu attım.Bence Ultimate daha iyi olur performans farkı hissedilmeyecek sonuçta.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Halihazırda ATK A9 Ultra kullanıyorum hocam, benim için upgrade olacağını düşünmüyorum. Mcu hariç her şeyleri aynı zaten farenin. Fiyatı da V3 Pro ile aynı zaten onu alacağıma şahsen V3 Pro alırdım daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
V3'lerin hepsinde yanlış degilsem encoderi sorunlu gene almazdim karbon fiber veya magnezyum mouselerden bile pahali olan V4 plastik mouse kesinlikle almazdim.
VV3 Pro'da encoder sorunu buyuk oranla çözüldü. Diger modellerde RAESHA kullanilirken VV3 Pro'da TTC Silver kullanildi. Ama sorun yasayan oluyor illa tabii.V3'lerin hepsinde yanlış degilsem encoderi sorunlu gene almazdim karbon fiber veya magnezyum mouselerden bile pahali olan V4 plastik mouse kesinlikle almazdim.
Razer Viper V3 Pro - Mouse Comparison - EloShapes
The Razer Viper V3 Pro is a large, symmetrical and wireless mouse that weighs 54g and has a polling rate of 8000 Hz. It uses the Razer Focus Pro Gen-2 sensor, capable of a max DPI of 35 000, a tracking speed of 750 IPS, and an acceleration of 70G. The Razer Viper V3 Pro uses the Razer Optical...
Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmadınız mı biraz hocam? VV3 Pro neden ATK A9 Ultra'nın yanından geçemesin ki? Bahsettiğiniz magnezyum/karbon kasaların çoğu 8.000TL civarı ve sensörleri 3.000TL'lik mouseler ile aynı. Neden alayım ki, kasası magnezyum diye mi?VV3 Pro, çoğu konuda A9 Ultra'nın yanından bile geçemez. Ayrıca o elinizdeki modelden magzenyum/karbon fiber bir modele geçmedikçe bence hiç değiştirmeyin.
Abartmadınız mı biraz hocam? VV3 Pro neden ATK A9 Ultra'nın yanından geçemesin ki? Bahsettiğiniz magnezyum/karbon kasaların çoğu 8.000TL civarı ve sensörleri 3.000TL'lik mouseler ile aynı. Neden alayım ki, kasası magnezyum diye mi?
Hocam 54H20 wl mouse var ona bakin 8500 TL.
WLMouse Huan Magnezyum Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Xv V12 extreme,alir her turlu. Cok dana guclu bir MCU kullanıyor. Yazilimi cok iyi; bu Razer'ın yazılımı bok gibi. Motion sync açıp kapatamıyorsun bile. Arkadaşımda var, durum bu. Ha bide QC çok kötü, Amazon üzerinden aldım. 3 kere değişim yaptırdım; üçünde de kasasında gicirti vardı. En son olmayınca parasını verdi mouse benim elimde kaldi.Abartmadınız mı biraz hocam? VV3 Pro neden ATK A9 Ultra'nın yanından geçemesin ki? Bahsettiğiniz magnezyum/karbon kasaların çoğu 8.000TL civarı ve sensörleri 3.000TL'lik mouseler ile aynı. Neden alayım ki, kasası magnezyum diye mi?
Razer mouse, almam.
Maalesef hocam, sadece Wraith üzerinde bulunan bir mouseyi alamam. VV4 Proyu almak istememin sebeplerinden birisi de peşin fiyatına 6 taksit olmasıydı. Tek seferde o kadar bayılamam öğrenciyim.Hocam 54H20 wl mouse var ona bakin 8500 TL.
![]()
WLMouse Huan Magnezyum Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam ögrenci olup taksitli olsa bile 10 bin lira yaziktir günahtır biz o farenin ne kadar kazık olduğunu örneklendirdik sadece o fareleri göndererek, yoksa gidip diğer hocamin attığı farenin Extreme modelinin altıni alsanızda performansda fark göremezsiniz encoder dışında.
Fiyatları ben belirlemiyorum hocam maalesef yapabileceğim bir şey yok. Çin markası kullanmak istemiyorum artık biraz da o yüzden Logitech ya da Razer'a yöneldim.Hocam ögrenci olup taksitli olsa bile 10 bin lira yaziktir günahtır biz o farenin ne kadar kazık olduğunu örneklendirdik sadece o fareleri göndererek, yoksa gidip diğer hocamin attığı farenin Extreme modelinin altıni alsanızda performansda fark göremezsiniz encoder dışında.
Fiyatları ben belirlemiyorum hocam maalesef yapabileceğim bir şey yok. Çin markası kullanmak istemiyorum artık biraz da o yüzden Logitech'ya da Razer'a yöneldim.
Zaten A9 Plus kullanıyorsunuz bu Çin Mali algısını kırmanız lazımdı, ürününüz size bir sorun yaşatsa hadi neysede sorun yaşattığınıda zannetmiyorum hocam sırf bu algı için paranızı boşa harcamayınız.