Detaylar
Kim cevapladı?Evet çıktı. Bence en az 9.000 TL olacaktır ilk geldiğinde. Nisan ayı içerisinde gelir Türkiye'ye.
sawyerford
Üstün
Genelde ilk çıktıktan bir ay içerisinde gelmiş oluyor.
ggbye
Başarılı
Evet çıktı. Bence en az 9.000 TL olacaktır ilk geldiğinde. Nisan ayı içerisinde gelir Türkiye'ye.
DeathAdder çıktığında 10k fiyata satın aldım. Şimdi 7-8 civarına satılıyor. Bekleyip 2. el olarak mı alsam? $159 7.050₺ en az 8.5k olur diye düşünüyorum.
Genelde ilk çıktıktan bir ay içerisinde gelmiş oluyor.
2 ay oldu yurt dışı satışları vardı. TR gelmemişti, espor turnuvalarında kullanıldı. Şu an resmi olarak yayınladılar. 1 ay içinde gelir diye düşünüyorum bende.
Ürün galiba çıktı, resmi sitesinde görünüyor. Almaya değer mi? Fiyat ne kadar olur? Ne zaman Türkiye satışı sunulur?
9-9500 TL falan olur. 1 aya da gelir Türkiye'ye.
Razer DeathAdder V4 Pro 45000 DPI 8000Hz Hyperspeed Kablosuz SIyah Gaming Mouse | ITOPYA
Razer DeathAdder V4 Pro 45000 DPI 8000Hz Hyperspeed Kablosuz SIyah Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-05330100-R3G1 ITOPYA'da
2. el beklersen çıktıktan sonra 1 ay daha beklemen gerekecek veya birkaç hafta. Ve o kadar fiyatın ucuz olacağını da sanma. Yeni satın alınmış deyip 300 500 TL indirimle satacaklar. Her zaman olan şey. Sarı sitedeki mouse piyasasını çok iyi biliyorum.