Razer Wolverine V2 Chroma alınır mı?

Wolverine gibi mekanik basma hissi var mıdır ve drift problemi gibi bir durum olur mu?
Drift olmaz. Wolverine'den daha iyi bir gamepad bu attığım.

Bende Vader 3 pro var elimde yani 2023-2024 modeli. Bu attığım 2024-2025 modeli ve daha da geliştirilmiş hali zaten.

Ne istersen var. Mekanik dpad - mekanik facebutton - Trigger kilit sistemi ve microswitch trigger'lar. Ayrıca yazılımı ile destekleyen oyunlarda Flydigi'nin kendi haptic feedback özelliğini açabiliyorsun. Bi dualsens kadar iyi değil ama tetik tuşlarında da ekstra titreşim motoru falan olması iyi oluyor. Arkada 4 tane de ekstra tuş var öndeki butonları atayabileceğin son son olarak da C-Z tuşlarına da windows işlevleri atayabiliyorsun.

3100 TL geliyor Banggood'dan alırsam zaten başka satan bir yer yok sanırım, kaç günde gelir ve güvenilir mi daha önce bir şey almadım bu siteden. PC de her platformda oyun oynanabilir mi Xbox kontrolcü gibi? Son sorum da DualSense alırsam PC de sorunsuz kullanabilir miyim? Sadece Steam oyunları mı çalışır?

Banggood güvenilir sorun olmaz. Hayır tak çalıştır. Yazılım olmadan her yerde kullanabilirsin. DualSense'de ekstra yazılım vs kullanman gerekli. 2 haftada kapına kadar geliyor genellikle.

Banggood güvenilir sorun olmaz. Hayır tak çalıştır. Yazılım olmadan her yerde kullanabilirsin. DualSense'de ekstra yazılım vs kullanman gerekli. 2 haftada kapına kadar geliyor genellikle.

Anladım teşekkürler garantisi vs. olmuyor sanırım? Yurt dışından satın alındığı için. Cafer 4 Pro sipariş vereceğim. Wolverine V2 Chroma da aklım kaldı biraz. Umarım bu daha uzun ömürlü olur.

Croma zaten eski bir model. Evet garantisi var biraz uğraştırır çünkü direk firmaya mail atman gerekiyor ama zaten ihtiyaç duymazsın.

Bir sorum daha olacak 3100 harici ekstra bir gümrük vergisi felan çıkacak mı?

Bu model güzel ama tek özelliği ışık aynı Chroma olan gibi. Kablolu kollara bu kadar para vermem ben şahsen. Yıllardır kullandığım ve sonrasında EasySMX X10'a geçtiğim model de şu;

1200 liraya yanında orijinal alıcısıyla orijinal Xbox 360 kolu. Fotoğraflara bakarsan içi hiç açılmamış ve çubukların üstündeki 4 nokta duruyor, benim yakın zamanda sattığım Xbox 360 kolunun çubuklarının anası ağlamıştı değiştirdim satmadan önce ama içi açılmış oldu. 2019'da ikinci el 120 liraya alıcı + kol almıştım şimdi aynı ikili 1200'e satılıyor ülkeye bak.

Satılmış bile, ilanı havada kapmışlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…