Son düzenleyen: Moderatör:
Path of Exile 2 de FSR 3 daha iyi, denemek isteyen kişiler için söylemeden geç miyim son güncellemelerden sonra optiscaler Path of Exile 2 de HUD fix düzgün çalışmıyor, oyunla alakalı düzeleceğini sanmıyorum ama böyle de oynanabilir biraz dikkat dağıtıyor ama kullanılabilir.

Ban riski var mı yok mu bilmiyorum online oyun sonuçta fix gelebilir.

Path of Exile 2 de FSR 3 daha iyi, denemek isteyen kişiler için söylemeden geç miyim son güncellemelerden sonra optiscaler Path of Exile 2 de HUD fix düzgün çalışmıyor, oyunla alakalı düzeleceğini sanmıyorum ama böyle de oynanabilir biraz dikkat dağıtıyor ama kullanılabilir.

Ban riski var mı yok mu bilmiyorum online oyun sonuçta fix gelebilir.
Online oyunlar her zaman bir riskdir hocam. Optiscaler hudfix için bir şey diyemeyeceğim Path of Exile 2 oynamıyorum.

Ben FSR 3.1.5 ve 4.0.2'yi optiscale ve DLLleri oyuna atarak NFS Unbound da RX6600 kartımla denedim. İkisini açtığım zaman binalardaki titreme azalıyor ama ağaçlarda ve lambalarda blur ve pikselleşme aynı anda oluyor.4.0.2'yi kapattığımda titreme gidiyor binalarda titreme devam ediyor.3.1.5'i de kapattığımda yollar köprüler titreme yapıyor geri kalanı düzeliyor. FSR 2.1.1 veya 2.2.1 sanırım onlarda köprüler pikselleşiyor. FSR4 sanırım NFS de çalışmıyor.

Ben FSR 3.1.5 ve 4.0.2'yi optiscale ve dllleri oyuna atarak NFS Unbound da RX6600 kartımla denedim. İkisini açtığım zaman binalardaki titreme azalıyor ama ağaçlarda ve lambalarda blur ve pikselleşme aynı anda oluyor.4.0.2'yi kapattığımda titreme gidiyor binalarda titreme devam ediyor.3.1.5'i de kapattığımda yollar köprüler titreme yapıyor geri kalanı düzeliyor. FSR 2.1.1 veya 2.2.1 sanırım onlarda köprüler pikselleşiyor. FSR4 sanırım NFS de çalışmıyor.

Videomu izlersen full rehber, detayli bir sekilde anlattim. :)